Strangers Making Babies

Strangers Making Babies

Löytyykö tulevalle vauvalle isä kumppanuusvanhemmuusohjelman kautta, kun sitä oikeaa ei tahdo muuten löytyä? Brittiläinen tositv-ohjelma. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Strangers Making Babies, Jakso 4: Päätöksiä
Jakso 4
Päätöksiä
Kausi 1, 4/4. Venicia ja Sarah ovat valinneet, kenen kanssa haluaisivat lapsen. Parit viettävät viikonloppua yhdessä ja keskustelevat niin raha-asioista kuin asumisjärjestelyistäkin. Tärkein päätös kuitenkin on, jatketaanko kumppanuusvanhemmuusohjelmassa parina vai ei. Trinityllä on vaikeuksia tehdä päätöksiä jatkosta. Brittiläinen tositelevisio-ohjelma.
Strangers Making Babies, Jakso 3: Strangers Making Babies
Jakso 3
Strangers Making Babies
Kausi 1, 3/ 4. Venicia ja Sarah esittelevät potentiaaliset isät lähipiirilleen ja tekevät sitten lopullisen valinnan. Trinity on valinnut kolmesta tarjokkaasta kaksi ja tapaa heidät toisen kerran tutustuakseen lähemmin. Brittiläinen tositelevisio-ohjelma.
Strangers Making Babies, Jakso 2: Strangers Making Babies
Jakso 2
Strangers Making Babies
Kausi 1, 2/4. Venicia ja Sarah ovat kumpikin valinneet tuleville lapsilleen kaksi mahdollista isäehdokasta, joihin he tutustuvat nyt paremmin. Kolmas kumppanuusvanhemmuusohjelman osallistuja on Trinity, joka myös valitsee kolmesta tarjokkaasta kaksi jatkoon. Brittiläinen tositelevisio-ohjelma.
Strangers Making Babies, Jakso 1: Strangers Making Babies
Jakso 1
Strangers Making Babies
Kausi 1, 1/4. Lastenhoitaja Venicia ja tanssia harrastava Sarah eivät ole löytäneet elämänsä miestä, mutta toivovat saavansa lapsen osallistumalla asiantuntijoiden järjestämään kumppanuusvanhemmuusohjelmaan. Kumpikin tapaa kolme isätarjokasta valitakseen heistä kaksi jatkoon. Brittiläinen tositelevisio-ohjelma.