Studio

Studio

Ohjelmassa elämän suuret aiheet kuten raha, rakkaus ja väkivalta, nivoutuvat yhteen tarinan, kokemuksen ja tiedon kautta. Vieraita vastaanottamassa ovat Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.
Kategoria
Uutiset ja sää, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Studio, Jakso 10: Kuolema
Jakso 10
Kuolema
Kausi 1, 10/10. Studio on MTV:n uusi talk show, jossa vieraita vastaanottamassa ovat Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.
Studio, Jakso 9: Rasismi
Jakso 9
Rasismi
Kausi 1, 9/10. Studio on MTV:n uusi talk show, jossa vieraita vastaanottamassa ovat Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.
Studio, Jakso 8: Kasvatus
Jakso 8
Kasvatus
Kausi 1, 8/10. Studio on MTV:n uusi talk show, jossa vieraita vastaanottamassa ovat Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.
Studio, Jakso 7: Mielenterveys
Jakso 7
Mielenterveys
Kausi 1, 7/10. Mielenterveys. Millainen kappale syntyy, kun artisti seisoo sillan reunalla valmiina hyppäämään? Oman tarinansa kertovat nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja asiantuntijana aiheesta puhuu Olavi Sydänmaalakka.
Studio, Jakso 6: Ulkonäkö
Jakso 6
Ulkonäkö
Kausi 1, 6/10. Samuli Edelmann ja Venla-tytär tekevät harvinaisen yhteisesiintymisen Studiossa. Kuulemme lisäksi Sara Chafakin ajatuksia kauneudesta ja Ulrika Björkstamin tarinan siitä, kun kasvot palavat lentokoneonnettomuudessa. Myös Pekka Mattila ja Suvi Pitkänen pohtivat ulkonäön merkitystä. Jokainen vieras kertoo oman tarinansa omalla tavallaan. Oletko valmis kuuntelemaan?
Studio, Jakso 5: Rakkaus
Jakso 5
Rakkaus
Kausi 1, 5/10. Pia Nykänen ja Tommy Hellsten tietävät, miltä sen menettäminen tuntuu. Emilia Vuorisalmi pohtii asiaa tieteen kautta, ja Anu Sinisalo käsittelee sitä näyttämöllä. Studion aiheena tunteista väkevin - rakkaus.
Studio, Jakso 4: Väkivaltainen mieli
Jakso 4
Väkivaltainen mieli
Kausi 1, 4/10. Romantisoidaanko jengielämää ja väkivaltaa viihteen keinoin? Tunnistaako entinen liivijengiläinen viihteen luoman maailman todeksi? Mitä todellisuuden kentällä nähnyt rikostutkija ajattelee väkivallasta? Entä mitä tapahtui kesäkuussa 2018 tamperelaiselle lenkkeilijälle, joka löytyi sekavana kotinsa edestä? Näihin kysymyksiin vastaa Studion 4 jakso. Jokaisella Studioon saapuvalla on aiheeseen oma tarinansa kerrottavana. Oletko valmis kuuntelemaan? Juontajina Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola.
Studio, Jakso 3: Kun ruoasta tulee ongelma!
Jakso 3
Kun ruoasta tulee ongelma!
Kausi 1, 3/10. Kun ruoasta tulee ongelma! Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan vieraina tunnetun näyttelijäperheen Sonja Salminen, kokki Teresa Välimäki ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borg. Jaksossa vieraillaan myös lihavuusleikkauksessa.
Studio, Jakso 2: Vieraina mm. Pyhimys, Jippu ja Antti Loimalahti
Jakso 2
Vieraina mm. Pyhimys, Jippu ja Antti Loimalahti
Studio on uusi talk show, jossa käsitellään elämän suurimpia asioita. Toisessa jaksossa Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan vieraiksi saapuvat vuoden artistiksi valittu Pyhimys, päihdelääkäri Antti Loimalahti, muusikko Jippu ja anonyymisti tarinansa kertova huumeita käyttävä äiti. Jokaisella Studioon saapuvalla on aiheeseen oma tarinansa kerrottavana. Oletko valmis kuuntelemaan?
Studio, Jakso 1: Vieraina mm. Touko Aalto ja Petra Gargano
Jakso 1
Vieraina mm. Touko Aalto ja Petra Gargano
Kausi 1, 1/10. Kirsi Alm-Siiran ja Nina Rahkolan vieraina Touko Aalto, aivotutkija Minna Huotilainen, jalkapalloilija Mika Ojala, bloggaaja Jenni Rotonen ja muusikko Petra Gargano. Aiheena on uupumus työelämässä.