Suhdesoppa

Neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin, välillä yllättäviä paljastuksia aiheuttaviin, kysymyksiin. Parhaiten kaveriporukkansa tunteva kisaaja voittaa itselleen seikkailumatkan.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Suhdesoppa, Jakso 1: Karavaanarit Hämeestä
Jakso 1
Karavaanarit Hämeestä
Kausi 1, 1/12. Karavaanarit Hämeestä. Uuden ajan parisuhdevisailussa paljastuu kuka oli paikalla ja missä roolis-sa, kun eräskin lapsi sai alkunsa. Samalla paljastuu paljon muitakin ystävysten outoja sattumuksia.
Suhdesoppa, Jakso 2: Euran bile-poppoo
Jakso 2
Euran bile-poppoo
Kausi 1, 2/12. Euran bile-poppoo. Tässä parisuhdevisailussa on ronskin hervoton meininki. Tähän porukkaan kuu-luu äiti, tytär ja estottomia miehiä.
Suhdesoppa, Jakso 3: Pohjanmaan pojat naisineen
Jakso 3
Pohjanmaan pojat naisineen
Kausi 1, 3/12. Pohjanmaan pojat naisineen. Parisuhdevisailussa selviää, kenen anaalitappi jäi seinään kiinni ja miksi. Pohjanmaalaiset saavat kauhunsekaisen hymyn huulille. 1. Kausi 3/12
Suhdesoppa, Jakso 4: Trendikkäät stadilaiset
Jakso 4
Trendikkäät stadilaiset
Kausi 1, 4/12. Trendikkäät stadilaiset. Tämä visailu yllättää, kun Helsinkiläinen muodista ja designista pitävä kave-riporukka paljastaa puolisoistaan kaiken? Entä kuka harkitsee vaimonsa vaatteiden lainaamista?
Suhdesoppa, Jakso 5: Pakohuoneporukka Helsingistä
Jakso 5
Pakohuoneporukka Helsingistä
Kausi 1, 5/12. Pakohuoneporukka Helsingistä. Nuoremman polven kaveriporukka Helsingistä osoittaa, että arkiset sattumukset ovat hyvin samanlaisia kaikilla. Toisaalta: nyt paljastuu myös seksikeinun salaisuus.
Suhdesoppa, Jakso 6: Motoristit Vantaalta
Jakso 6
Motoristit Vantaalta
Kausi 1, 6/12. Motoristit Vantaalta. Tässä jaksossa jutut ovat kaksitahtisia ja kaksimielisiä, kun vantaalais-pariskuntien muodostama motoristiporukka paljastaa häpeämättä oudoimmat ja noloimmat sattu-muksensa.
Suhdesoppa, Jakso 7: Ystävykset Pohjoisesta
Jakso 7
Ystävykset Pohjoisesta
Kausi 1, 7/12. Ystävykset Pohjoisesta. Rovaniemen naiset näyttävät kaapin paikan miehille tässä kaveriporukassa.
Suhdesoppa, Jakso 8: Jakos 8: Bodaavat turkulaiset
Jakso 8
Jakos 8: Bodaavat turkulaiset
Kausi 1, 8/12. Bodaavat turkulaiset. Parisuhdevisailussa pumpataan, jumpataan ja testaillaan seksivälineet kun urheilullinen kaveriporukka Suomen Turusta paljastaa häpeilemättä ystäviensä kaikki paheet ja hyveet.
Suhdesoppa, Jakso 9: Autoharrastajat Lahdesta
Jakso 9
Autoharrastajat Lahdesta
Kausi 1, 9/12. Autoharrastajat Lahdesta. Uuden ajan parisuhdevisailu, jossa ei säästetä ketään paljastuksilta. Nyt selviää miten Tinder ja ¿pano-paku¿ liittyvät yhteen? Kisaamassa lahtelaiset sisarukset miehineen.
Suhdesoppa, Jakso 10: Espoolaiset naapurit
Jakso 10
Espoolaiset naapurit
Kausi 1, 10/12. Espoolaiset naapurit. Parisuhdevisailussa tunteet kuumenevat, kun paikalla on espoolaisia, jotka eivät ole vain ystäväporukka vaan myös naapureita. Kuka päästelee kaasujaan ja ketkä eivät palauta lainaamiaan tavaroita?
Suhdesoppa, Jakso 11: Siilinjärven hurjat
Jakso 11
Siilinjärven hurjat
Kausi 1, 11/12. Siilinjärven hurjat. Tässä visailussa vastuu on kuulijalla, varsinkin, kun pariskunnat paljastavat ystä-väporukastaan häpeilemättä kaiken mahdollisen. Kuka strippasi julkisesti? Nyt selviää sekin
Suhdesoppa, Jakso 12: Roolipelaajat Lahdesta
Jakso 12
Roolipelaajat Lahdesta
Kausi 1, 12/12. Roolipelaajat Lahdesta. Parisuhdevisailussa liikutaan härskeissä tunnelmissa. Lahtelais-porukasta löytyy jopa ¿isojalka-pornon¿ ystäviä, eivätkä he häpeä sitä tunnustaa. Eikä kyllä mitään muutakaan.