Suomalaiset ovat mökkikansaa ja rakastavat viettää kesänsä mökkeillen kesänviettopaikoillaan - jokainen omalla tyylillään. Mutta kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? Tämä selviää kun suosittu Suomen kaunein koti -ohjelma etsii tällä kaudella vuoden kauneinta kesämökkiä. Ohjelmaan on valittu 30 erilaista, upeaa ja persoonallista vapaa-ajan viettopaikkaa. Pääsemme ihastelemaan niin perinteisiä ja upeasti entisöityjä mummonmökkejä kuin näyttäviä ja kauniisti sisustettuja uudiskokonaisuuksia. Joukossa on sekä sähköttömiä pikkumökkejä metsän keskellä että modernin loma-asumisen vaatimukset täyttäviä vapaa-ajan huviloita veden äärellä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018-2020
Katsottavissa ulkomailla
Tässä on Suomen kaunein koti: Kesämökit -voittaja!
Kausi 6, 11/11. Kauden finaalijaksossa selviää mikä kymmenestä finaalimökistä vie voiton. Tuomariston johdolla kuulemme yleisöäänestyksen tulokset sekä viemme palkinnon kauneimmaksi valitun mökin asukkaille
1pv jäljellä
Tässä on viimeinen eli 10. finalisti!
Kausi 6, 10/11. Hanna Sumari, Sini Rainio ja Tero Pennanen suuntaavat Saloon, Vöyriin ja Lohjalle, mistä löytyy tunnelmalliset ja ihastuttavat mökkipaikat luonnonläheisiltä rinnetonteilta.
Vinkkivarkaiden kauden päätösjakso!
Veden äärellä, maiseman sylissä -jakson finalisti
Kausi 3, 11/12. Veden äärellä, maiseman sylissä. Tuomaristo vierailee kolmessa upeassa näköalakodissa Saaristomerellä, Suur-Saimaalla ja Vanajaveden rannalla. Yleisöäänestys koko Suomen kauneimmasta kodista alkaa!
Selkeät linjat, varmat värit -jakson finalisti
Kausi 3, 10/12. Selkeät linjat, varmat värit. Tuomaristo arvioi kolme selkeällä näkemyksellä sisustettua ja tilaratkaisuiltaan innovatiivista kotia. Vahva graafinen ote näkyy niin viivoissa, materiaaleissa kuin väreissäkin.
Puutalokorttelien tunnelmaa -jakson finalisti
Kausi 3, 9/12. Puutalokorttelien tunnelmaa. Kolme kotia puutaloidyllin keskellä! Port Arthurin kaupunginosa Turussa tunnetaan vehreistä sisäpihoistaan, mukulakivikaduistaan ja kortteleiden ylle kohoavasta Mikaelinkirkosta.
Arkkitehdin kynästä -jakson finalisti
Kausi 3, 8/12. Arkkitehdin kynästä. Idea talon suunnitteluun voi lähteä vaikka kerälle kiertyneestä kissasta! Tuomaristo tutustuu kolmeen arkkitehdin piirtämään uniikkiin kotiin Espoossa, Oulussa ja Rovaniemellä.
Jokirannasta juna-asemalle -jakson finalisti
Kausi 3, 7/12. Jokirannasta juna-asemalle. Tuomaristo ihastelee tanskalaista omakotityyliä Turussa, vierailee Vanhan Porvoon jokirannassa ja saapuu aikataulussa Ahtialan vanhalle asemalle Lahteen. Tervetuloa kyytiin!
Rennot rintamamiestalot -jakson finalisti
Kausi 3, 6/12. Rennot rintamamiestalot. Milla, Aleksi ja Hanna ihailevat rennolla otteella remontoituja rintamamiestaloja Porissa, Valkeakoskella ja Järvenpäässä. Tarjolla on mummolan tunnelmaa ja rokkenrollia sopivassa suhteessa.
Persoonalliset kerrostalokodit -jakson finalisti
Kausi 3, 5/12. Persoonalliset kerrostalokodit. Tuomaristo tutustuu kolmeen kompaktiin kerrostalokotiin 1900-luvun eri vuosikymmeniltä. Momo-koti hurmaa tyylillään, yksiö taipuu kolmioksi ja upea sisustus syntyy myös opiskelijabudjetilla.
Maalaisromantiikkaa kolmella tavalla -jakson finalisti
Kausi 3, 4/12. Maalaisromantiikkaa kolmella tavalla. Milla, Aleksi ja Hanna tutustuvat kolmeen kantri-henkiseen kotiin, joissa asutaan rennosti, tilavasti ja mukavasti. Matkalla nautitaan upeista saaristomaisemista ja aidosta sorateiden tunnelmasta.
Loftien lumous -jakson finalisti
Kausi 3, 3/12. Loftien lumous. Valoa, huonekorkeutta ja särmää! Milla, Aleksi ja Hanna tutustuvat kolmeen ilmavaan loftiin asunnoiksi saneeratuissa teollisuusrakennuksissa.
Satavuotiaat kaunottaret -jakson finalisti
Kausi 3, 2/12. Satavuotiaat kaunottaret. Ruususen unesta uuteen kukoistukseen! Milla, Aleksi ja Hanna huomaavat, miten satavuotiaiden rakennusten ilme muuttuu uusien asukkaiden ja rohkeiden remonttien myötä.
Modernit unelmakodit -jakson finalisti
Kausi 3, 1/12. Sarja alkaa! Suomen kauneimman kodin metsästäjät Milla Alftan, Aleksi Niemeläinen ja Hanna Sumari kiertävät taas maata etelästä pohjoiseen. Avausjaksossa tutustutaan moderneihin koko perheen unelmakoteihin.