Suomen paras palomies

Suomen paras palomies

Suomen paras palomies on vauhdikas ja jännittävä kilpailu- ja viihdereality, jossa testataan kymmenen suomalaisen palomiehen kunto, kestävyys ja taidot. Kilpailutilanteiden ulkopuolella ystävystytään, nauretaan ja jaetaan koskettavia sekä hauskoja kokemuksia uran ja elämän varrelta. Monen yllättävän käänteen jälkeen selviää, kuka miehistä on Suomen paras palomies!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Suomen paras palomies, Jakso 1: Korkeuksissa ja tehdaspalossa
Jakso 1
Korkeuksissa ja tehdaspalossa
Kilpailu Suomen parhaan palomiehen tittelistä alkaa!
Suomen paras palomies, Jakso 2: Kalenterikuvaukset
Jakso 2
Kalenterikuvaukset
Kausi 1, 2/10. Palomiehet heittäytyvät palomieskalenterin kuvauksiin ja kilpailevat sekä yksilötehtävän että ryhmätehtävän puitteissa erittäin vetisissä olosuhteissa.
Suomen paras palomies, Jakso 3: Solmuja ja källejä
Jakso 3
Solmuja ja källejä
Kausi 1, 3/10. Tällä kertaa palomiesten tehtävänä solmut ja ryhmätehtävä haastavassa maastossa. Tiukan kisan keskellä palomiehet ehtivät kuitenkin järjestää toisilleen källejä. Kestääkö kaikkien huumori keppostelua?
Suomen paras palomies, Jakso 4: Yllätyskäänne
Jakso 4
Yllätyskäänne
Kausi 1, 4/10. Kova kunto on palomiesten perustyöväline ja palomiehet pääsevät mittaamaan sitä yksilötehtävässä. Ryhmätehtävässä mennään sukelluksiin. Yllätyskäänne puhuttaa kilpailijoita.
Suomen paras palomies, Jakso 5: Puristusvoima ja sinnikkyys testissä
Jakso 5
Puristusvoima ja sinnikkyys testissä
Kausi 1, 5/10. Yksilötehtävässä puristusvoimasta ja sinnikkyydestä on etua. Ryhmätehtävässä taas hyvästä kommunikaatiosta ja nopeasta päätöksenteosta. Palomiehille yhteisen majoituspaikan siistinä pito on kunnia-asia.
Suomen paras palomies, Jakso 6: Yllätysvieraita ryhmätehtävässä
Jakso 6
Yllätysvieraita ryhmätehtävässä
Kausi 1, 6/10. Palomiesten keskenäinen huumori kukkii myös saunan lauteilla. Ryhmätehtävään osallistuvat yllätysvieraat saavat palomiehet aluksi hämmentymään.
Suomen paras palomies, Jakso 7: Koti-ikävää ja syvällisiä keskusteluja
Jakso 7
Koti-ikävää ja syvällisiä keskusteluja
Kausi 1, 7/10. Kovan kilpailun tuoksinnassa koti-ikävä kaihertaa joidenkin palomiesten mielissä. Myös sankaruudesta käydään syvällisiä keskusteluja.
Suomen paras palomies, Jakso 8: Palomiesten kilpailuvietti nostaa päätään
Jakso 8
Palomiesten kilpailuvietti nostaa päätään
Kausi 1, 8/10. Kilpailun loppusuoran lähetyessä palomiesten kilpailuvietti nostaa päätään. Ketkä pitävät päänsä kylmänä ja ketkä tulistuvat?
Suomen paras palomies, Jakso 9: Neljä palomiestä jäljellä
Jakso 9
Neljä palomiestä jäljellä
Kausi 1, 9/10. Neljä viimeistä palomiestä kannustavat toisiaan parhaisiin suorituksiin. Suoritukset vaativat äärimmäisen kovaa fyysistä onnistumista, tiukkaa keskittymistä ja paineensietokykyä.
Suomen paras palomies, Jakso 10: Hurja finaalitehtävä
Jakso 10
Hurja finaalitehtävä
Kausi 1, 10/10. Kolmen kovimman palomiehen kesken ratkaistaan kuka on Suomen paras palomies. Hurja finaalitehtävä hiljentää palomiehet hetkeksi ja äärimmäisen raskaassa tehtävässä taistellaan viimeiseen asti.