SuomiAreena

MTV ja Porin kaupunki järjestävät 12.–16.7.2021 SuomiAreenan hybriditapahtumana, jonka teemat ovat yhteisöllisyys, digitaalisuus sekä luonto. Keskustelutilaisuuksia järjestetään neljällä eri lavalla Porissa ja Helsingissä. Lavoista yksi on Porin torilla, kaksi Pöllölaakson studioilla ja yksi Allas Sea Poolilla Helsingissä. Pori-lavalle ja Allas Sea Poolin lavalle on mahdollista ottaa yleisöä, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat. Kaikki keskustelut näet suorana mtv-palvelussa. Keskustelua ovat herättelemässä pääyhteistyökumppaneina Metsähallitus, Telia ja TietoEVRY. SuomiAreenan ohjelmisto ja sen aikataulu julkaistaan 22.6.
Kategoria
Katsottavissa ulkomailla
Tulossa ma 12.7. klo 07:55
Vihreiden puoluepäivä: Ilmaston ja luonnon supervuosi – onko Suomi ratkaisijoiden joukossa?
Vuosi 2021 on todellinen ilmaston ja luonnon supervuosi. Luonnonsuojelun rahoitus on jo tällä hallituskaudella nostettu historiallisen korkealle ja parhaillaan uudistetaan ilmastolakia. Loppuvuodesta käydään tärkeitä kansainvälisiä neuvotteluja YK:n osapuolikokouksissa. Nyt on aika toimia maapallon ja tulevien sukupolvien puolesta. Miltä näyttää kansainvälisen yhteistyön tulevaisuus ja mikä on Suomen rooli? Keskustelemassa Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, Euroopan parlamentin jäsen Ville Niinistö ja YK-nuorisodelegaatti Yuri Birjulin. Tilaisuuden juontaa toimittaja Laura Friman.
Tulossa ma 12.7. klo 06:55
Taimiteko – nuorten työllistymisen ja ilmaston puolesta
Miksi nuorisojärjestö 4H:n Taimiteko on hyvä teko nuorten työllistymisen ja ilmaston puolesta? Keskustelemassa puheenjohtaja Laura Hildén (Nuorten Agenda 2030), puheenjohtaja Petteri Karttunen (Saastamoisen säätiö), maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (Kesk.), tutkimusprofessori Raisa Mäkipää (Luonnonvarakeskus), chief people officer/henkilöstöjohtaja Taru Salo (Siili Solutions Oy) sekä Suomen 4H-liitosta toimitusjohtaja Tomi Alakoski ja vaikuttajanuori Oskar Mannelin. Keskustelun juontaa viestinnän harjoittelija Julia Ylä-Outinen (Suomen 4H-liitto).

Osallistu

Metsähallitus on SuomiAreenan pääyhteistyökumppani

Telia on SuomiAreenan pääyhteistyökumppani

TietoEvry on SuomiAreenan pääyhteistyökumppani