Test

Test

Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Suomen kaunein koti: Kesämökit, Jakso 1: Ihastuttavat mummonmökit
Jakso 1
Ihastuttavat mummonmökit
Kausi 6, 1/11. Kauneimman kesämökin etsintä alkaa Somerniemeltä, Akaalta ja Kemiönsaaresta keräilyhengessä sisustetuista mummonmäkeistä. Tuomareina ovat Hanna Sumari,Sini Rainio ja Tero Pennanen.
Aarrepaja, Jakso 3: Ylämaan taikaa ja maiharien elvytystä
Jakso 3
Ylämaan taikaa ja maiharien elvytystä
Kausi 1, 3/10. Siljan kirjansidontataidoista on hyötyä, kun Alina tuo äidiltään perityn lempikirjan kunnostettavaksi. Taru sormusten herrasta kaipaa osakseen himpun taikaa ja rutkasti taitoa. Sauli Koskinen tuo suutari Tomille vanhat maiharit kunnostettavaksi. Sauli on ostanut kengät aikanaan käytettynä Los Angelesista ja pohtii nyt, voisiko nämä vielä pelastaa. Kulttuurikodin nojatuolissa ovat revenneet niin jouset kuin kangaskin.
testi_26112021_sl1_dai, testi_26112021_sl1_dai
testi_26112021_sl1_dai
testi_26112021_sl1_dai
testi_23112021_sl1_cbcs, testi_23112021_sl1_cbcs
testi_23112021_sl1_cbcs
testi_23112021_sl1_cbcs
testi_CE_AVA_elemental_151121_JJ1, testi_CE_AVA_elemental_151121_JJ1
testi_CE_AVA_elemental_151121_JJ1
testi_15112021_sl1, testi_15112021_sl1
testi_15112021_sl1
testi_15112021_sl1
Salatut elämät, Jakso 4078: Marika ja kuuma kaappi
Jakso 4078
Marika ja kuuma kaappi
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 63: Irtiotto Torreviejaan
Jakso 63
Irtiotto Torreviejaan
Kausi 5, 12/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Eläkkeellä oleva Denise etsii tyttärensä avulla kotia Torreviejasta, missä hän aikoo vastaisuudessa asua puolet vuodesta ja nauttia aktiviteeteista muiden brittien kanssa. Tytär kantaa huolta äitinsä viihtymisestä ja aikoo tuoda perheensä vierailulle. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Grand Designs - vuoden talo, Jakso 1: Perinteitä vaalien
Jakso 1
Perinteitä vaalien
Kausi 3, 1/4. Kauden ensimmäisessä jaksossa esitellään viisi taloa, jotka heijastavat kotiseutuaan niin tyyliltään kuin rakennusmateriaaleiltaankin. Samalla käy ilmi Britannian saaren maantieteellinen ja historiallinen monimuotoisuus. Brittiläinen arkkitehtuuriohjelma.
Kotoisa, Jakso 12: Viidakosta ulko-olohuoneeksi
Jakso 12
Viidakosta ulko-olohuoneeksi
Niko taikovat pihalle valtavan terassin ja paikan ympärivuotiseen oleskeluun.
Lemmen viemää, Jakso 3625: Nyt menit liian pitkälle!
Jakso 3625
Nyt menit liian pitkälle!
Ariane iloitsee ihmeparantumisestaan ja on muuttunut nainen. Selina tietää totuuden, ja se ajaa hänet pois Christophin luota. Marita Maricelli saapuu Fürstenhofiin. Hän muistaa toiset paremmin, toiset huonommin. Alfonsille leidillä on jopa kahdenkeskistä puhuttavaa. Rosalien ja Andrén näkemykset tonttikaupoista eivät kohtaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Suomalainen menestysresepti, Jakso 1: Myyntipuheita ja ruokainnovaatioita
Jakso 1
Myyntipuheita ja ruokainnovaatioita
Kausi 1, 1/10. Kisa alkaa. Elintarvikeyrittäjät ympäri Suomen saapuvat esittelemään ruokainnovaationsa tuomaristolle, jota johtaa päätuomari Jyrki Sukula. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun ideanikkarien parhaimmisto panee parastaan varmistaakseen finaalipaikkansa.
Olet mitä syöt, Jakso 6: Tunnesyöminen
Jakso 6
Tunnesyöminen
Kausi 4, 6/10. Artisti ja laulunopettaja Noora Louhimo elää aikataulutettua elämää kiertueiden, musiikkivideokuvausten ja ääntysten merkeissä. Itsestä huolehtiminen on jäänyt retuperälle ja Nooran ruokavalio koostuu kevytcolasta, kahvista ja pikaruoasta, joka toimii myös palkintona sekä lohdukkeena rankan työpäivän jälkeen. Vapaapäivinä Noora on skarppaa ja tekee terveellistä ruokaa sekä soimaa itseään kiireessä tehdyistä huonoista ravintovalinnoista. Noora on myös väsynyt ja tupakkaa kuluu päivittäin. Nooran ruokavalio osoittautuu ravintoköyhäksi ja terveystuloksista paljastuu mm. kohonneet rasva-arvot sekä kilpirauhasen vajaatoiminta. Pippa kannustaa itselleen ankaraa Nooraa kohtaamaan itsensä armollisemmin ja ohjaa Nooran ruokavalion terveellisemmäksi sekä palauttaa Nooran mieleen liikkumisen ilon ja terveyshyödyt. Kahdeksan viikkoa kestävä onnellisuusprojekti osoittautuu käänteentekeväksi niin Nooran henkiselle kuin fyysiselle hyvinvoinnille.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 58: Haaveena Mallorca
Jakso 58
Haaveena Mallorca
Kausi 5, 7/19. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Susan Peters on haaveillut ulkomaille muuttamisesta 30 vuotta, ja nyt elämäntilanteen salliessa on aika ruveta etsimään pysyvää kotia Mallorcalta, johon hän rakastui lomamatkallaan. Paras ystävä Tina lähtee etsintöihin mukaan makutuomariksi ja henkiseksi tueksi. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Home and Away, Jakso 119: Ehdonalaisessa
Jakso 119
Ehdonalaisessa
Kausi 28, 119/167. Hunter ei tiedä, miten pitäisi reagoida Olivian raskausuutiseen. Skye tapaa uuden tuttavuuden, ja Joshin on vaikea hyväksyä, että Tank on päässyt ehdonalaiseen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8544: Justin, suojelijani
Jakso 8544
Justin, suojelijani
Bill ja Liam ovat täysin Justinin varassa, eivätkä epäile hetkeäkään tämän tarkoitusperiä. Wyatt haluaa kuitenkin tietää tarkemmin, millaista strategiaa Justin aikoo oikeusjutussa käyttää. Katie yrittää auttaa Williä selviytymään tilanteesta. Billin mahdollinen vankilatuomio on rankka paikka myös hänelle itselleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.