Supernanny Suomi

Supernanny Suomi on brittiformaattiin perustuva sarja, joka tarjoaa kahdentoista suomalaisen perheen kautta katsauksen kiireiseen lapsiperhearkeen. Sarjassa Supernanny Pia Penttala auttaa perheitä arjen haasteissa antamalla tukea ja ohjeita parempiin rutiineihin sekä perheen sisäisiin kiistoihin.
Supernanny Suomi on brittiformaattiin perustuva sarja, joka tarjoaa kahdentoista suomalaisen perheen kautta katsauksen kiireiseen lapsiperhearkeen. Sarjassa Supernanny Pia Penttala auttaa perheitä arjen haasteissa antamalla tukea ja ohjeita parempiin rutiineihin sekä perheen sisäisiin kiistoihin.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso tiistaisin klo 0:01
Siirry C Moreen tästä
Katso seuraavan viikon jakso ennakkoon C Moressa
Katso seuraavan viikon jakso ennakkoon C Moressa
Jakso 12
Iloton talo
Kausi 2, 12/12. Viisilapsisessa perheessä riittää suurta huolta ja syvää murhetta. Supernanny kohtaa yhden suurimmista haasteistaan; miten tukea tilanteissa, jotka ravistelevat ihmistä sydänjuuria myöten?
Jakso 11
Rajua rakkautta
Kausi 2, jakso 11/12. Pikkulapsiarkea yksin elävä äiti pelkää lastensa sisarussuhteen puolesta, kun uhmaikäinen moukaroi perheen vauvaa minkä ehtii. Myös jakamaton vastuu lapsista on viedä ilon äitiydestä.
Jakso 10
Leikki kaukana
Kausi 2, jakso 10/12. Vanhempia huolestuttaa siskosten riitely, jota esikoinen oirehtii myös kodin ulkopuolella. Tilanne on erityisen raskas äidille, jolle ristiriidat tuovat mieleen omat lapsuudentraumat.
Jakso 9
Raskaita aikoja
Kausi 2, jakso 9/12. Raisut sisarukset kisailevat siitä, kuka leikkii rajummin ja huutaa kovemmin. Vanhempien käskyt kaikuvat kuuroille korville, vaikka nyt totteleminen olisi tärkeämpää kuin koskaan ennen.
Jakso 8
Nyrkki puhuu
Kausi 2, jakso 8/12. Perheen kuopus elää puhelimelleen ja kyykyttää siinä sivussa äitiään kovin ottein ja ääntä säästelemättä. Kodin uhkaava ilmapiiri on ajanut isoveljen sulkeutumaan yksin omaan huoneeseensa.
Jakso 7
Taistelupari
Kausi 2, jakso 7/12. Rappukäytävässä kaikuu huuto, kun kovaääninen veljeskaksikko ottaa rajusti yhteen. Kanveesiin on lyöty myös vanhemmat, joille koti on vain loputon taistelukenttä ja työ parasta lepoa.
Jakso 6
Pikkuemäntä
Kausi 2, jakso 6/12. Perheen kuopus on ottanut tehtäväkseen sanella perheen säännöt ja määrätä kuka tekee ja mitä. Tilanne painaa herkän isoveljen mieltä, eikä vanhempien parisuhdekaan pääse helpolla.
Jakso 5
Hermot riekaleina
Kausi 2, jakso 5/12. Räjähdysherkkä tilanne perheessä vaatii Supernannyn riuskaa väliintuloa, kun äidin ja esikoistyttären välillä kipinöi ja ADHD-diagnoosin saanut veli sekoittaa pakkaa entisestään.
Jakso 4
Kova kovaa vastaan
Kausi 2, jakso 4/12. Kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti on tyrkätty perheessään sivustaseuraajan rooliin ja ylimpänä kaikista hallitsee perheen pienin. Vahvatahtoinen kuopus pistää myös Supernannyn koville.
Jakso 3
Nukutussirkus
Kausi 2, jakso 3/12. Railakkaan sisarusparin vauhti vain kiihtyy iltaa kohti. Väsyneet vanhemmat ovat jo kertaalleen ajautuneet eroon, eikä vuorotyö ainakaan helpota uudelleen käynnistynyttä lapsiperhearkea.
Jakso 2
Puhelimet lastenhoitajana
Kausi 2, jakso 2/12. Kuuden tyttären eroperheessä alkavat äidin paukut olla loppu. Luotettavin lastenhoitoapu löytyy puhelimista, kun tasapuolinen työnjako ex-puolison kanssa on pelkkä haave.
Jakso 1
Kissojen kauhu
Kausi 2, jakso 1/12. Perheen räjähdysherkkä esikoinen kylvää kauhua niin kissoissa kuin pikkuveljessäänkin. Rajuista otteista huolimatta isoveli on esimerkki, josta kuopus on alkanut itsekin ottaa mallia