Suuri journalistipalkinto

Suuri Journalistipalkinto jaetaan neljässä kategoriassa: vuoden journalisti, vuoden juttu, vuoden journalistinen teko sekä vuoden kirja. Voittajat julkaistaan suorassa Suuri Journalistipalkinto -gaalassa, joka lähetetään Vanhalta ylioppilastalolta. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen.
Kategoria
Uutiset ja sää, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Suuri Journalistipalkinto -gaala, Suuri Journalistipalkinto -gaala
Suuri Journalistipalkinto -gaala
Suuressa Journalistipalkinto -gaalassa Vanhalla ylioppilastalolla palkitaan mm. Vuoden journalisti ja Vuoden juttu. Gaalassa esiintyy Apocalyptica. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen.
Suuri Journalistipalkinto -gaala, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2018
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2018
Suuressa Journalistipalkinto -gaalassa Vanhalla ylioppilastalolla palkitaan jälleen mm. Vuoden journalisti ja Vuoden juttu. Gaalassa esiintyvät Ida Elina ja Nat Newborn. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen.
Suuri Journalistipalkinto, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2017
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2017
Suuri Journalistipalkinto jaetaan tänäkin vuonna neljässä kategoriassa: vuoden journalisti, vuoden juttu, vuoden journalistinen teko sekä vuoden kirja. Voittajat julkaistaan suorassa Suuri Journalistipalkinto -gaalassa, joka lähetetään Vanhalta ylioppilastalolta. Gaalassa esiintyvät Erja Lyytinen ja UniFlow. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen.
Suuri Journalistipalkinto 2016, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2016
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2016
On aika valita vuoden juttu, vuoden journalistinen teko, vuoden kirja ja vuoden journalisti. Gaalan juontavat Ripsa Koskinen-Papunen ja Jaakko Loikkanen. Mukana myös tähtiartistit Robin ja Vesa-Matti Loiri.
Suuri Journalistipalkinto 2015, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2015
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2015
Päivän Sankarit sekä ruotsalainen, vuoden tulokkaaksi nimetty laulaja Sabina Ddumba. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Tomi Einonen.
Suuri Journalistipalkinto 2014, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2014
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2014
Suuri Journalistipalkinto 2013, Suuri Journalistipalkinto -gaala 2013
Suuri Journalistipalkinto -gaala 2013
Gaalalähetyksessä palkitaan vuoden 2013 parhaat journalismin tekijät. Yleisö voi äänestää suosikkiaan netissä. Suorassa lähetyksessä Vanhalta ylioppilastalolta esiintyvät Pauli Hanhiniemi ja Sanni. Juontajina Ripsa Koskinen-Papunen ja Tuomas Enbuske. Twitter: #sjp