Talent Suomi

Maailman suosituin viihdeohjelma Talent sykähdyttää ja tempaa mukaansa jälleen! Suomen valovoimaisimman talentin etsintä käynnistyy suurempana kuin koskaan, kun innokkaat esiintyjät mitä erikoisemmilta taiteenaloilta saapuvat säväyttämään Talent-tuomariston osaamisellaan Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Luvassa on esityksiä ja esiintyjiä, jotka naurattavat, ilahduttavat, koskettavat, kummastuttavat, yllättävät ja inspiroivat - eikä shokeiltakaan vältytä.
Kategoria
Viihde ja komedia, Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Voittaja ratkeaa finaalilähetyksessä!
Kausi 2, 10/10. Suorassa finaalilähetyksessä Tinze Twerkers, Julius Rantala, Freestyle Street Athletes, Kangoo Power Team, TR Urban Crew Kids, Unathletic Monkeys, Aleksandre Goncharov Dias, Sirkus Bravuuri ja Yhden Joukon Yhtye.
Jakso 9
Semifinaali 3
Kausi 2, 9/10. Semifinaali 3. Livelähetyksessä kilpailemassa Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lyla Goldman, Leticia, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders ja yllätysesiintyjä. Juontajana Mikko Leppilampi.
Jakso 8
Semifinaali 2
Kausi 2, 8/10. Semifinaali 2. Livelähetyksessä kilpailemassa UnicTeam, Kangoo Power Team, TR Urban Crew Kids, Mikko Törmälä, Unathletic Monkeys, Diana Bourtovski, Tong Zhao ja Aatu ja Jari. Juontajana Mikko Leppilampi.
Jakso 7
Semifinaali 1
Kausi 2, 7/10. Semifinaali 1. Livelähetyksessä kisaavat Tinze Twerkers, Julius Rantala, Freestyle Street Athletes, Se On Pakko Tehä, Neena Kokko, Tatu Kalliomäki, Daria Jokinen ja Mihkku Laiti. Juontajana Mikko Leppilampi.
Jakso 6
Viimeinen mahdollisuus
Kausi 2, 6/10. Viimeiset jatkopaikat ovat kiven alla, kun tuomaristo tekee loput valintansa. Mitkä 24 esitystä pääsevät semifinaaleihin?
Jakso 5
Joukossa on voimaa
Kausi 2, 5/10. Koe-esiintymisissä ylletään hienoihin suorituksiin. Mukana kilpailijoilla on lemmikkejä, perhettä, ystäviä, joukkueita ja yhteisöjä.
Jakso 4
Rivit rakoilevat
Kausi 2, 4/10. Tuomareiden yksimielisyys on koetuksella, kun erilaiset esitykset jakavat mielipiteitä. Kenet pelastetaan kultaisella napilla?
Jakso 3
Maustetta mukaan
Kausi 2, 3/10. Kilpailijat tuovat tuoreutta perinteisiin taitoihin, kuten freestyle-räppäämiseen, tarinankerrontaan, kuorolauluun ja uimahyppyihin.
Jakso 2
Tunnelmasta toiseen
Kausi 2, 2/10. Tuomaristo pääsee todistamaan todella erilaisia talentteja kana-agilitystä merenneitoihin ja kilpasyömisestä didgeridoon soittoon.
Jakso 1
Kilpailu alkakoon!
Kausi 2, 1/10. 30 000 euron talentin etsiminen alkaa! Koe-esiintymisissä nähdään taitoja, joita kukaan ei olisi uskonut näkevänsä Talent-lavalla. Mukana viime kaudelta tutut tuomarit sekä Mikko Leppilampi.