Tanhupallon oma ohjelma

Tanhupallon oma ohjelma

Tanhupallon omassa ohjelmassa pääsemme jälleen elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna. Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa Tanhupallo kertoo omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Mukana matkassa nähdään tietysti myös Tanhupallon luottoystävä Karvamato ja ohjelman ohjaaja Joonas Nordman.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 9: Liikunta
Huomenna klo 21:01
Jakso 9
Liikunta
Kausi 1, 9/10. Terapianurkassa hoidetaan jääkiekkoilija Niklas Hagmanin tennistupintulehdusta. Puuhahetkessä Tanhupallo vetää rankan treenin Joonaksen kanssa. Mukana myös päivän posti ja Tanhupallon uutiset.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 8: Uteliaisuus
Jakso 8
Uteliaisuus
Kausi 1, 8/10. Paula Noronen paljastaa Terapianurkassa vakoilevansa muita ihmisiä. Tanhupallon uutisissa otetaan 5G-satelliitti-WiFi-yhteys Inariin. Puuhahetkessä etsitään Joonaksen kadonnutta puhelinta etsintätikun avulla.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 7: Kosmos
Jakso 7
Kosmos
Kausi 1, 7/10. Terapianurkassa Tanhupallon vieraana kosmologi Kari Enqvist. Päivän postissa ihaillaan piirustuksia ufoista ja avaruudesta. Puuhahetkessä askarrellaan pelonestokiikarit ja mukana myös Tanhupallon uutiset.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 6: Hyvinvointi
Jakso 6
Hyvinvointi
Kausi 1, 6/10. Tanhupallo valmistautuu syksyn pimeyteen tekemällä Joonakselle hybriditurvakypärän. Terapianurkassa vieraana Satu Silvo. Uutisissa viikon tärkeimmät aiheet ja Päivän postissa vastauksia katsojakysymyksiin.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 5: Toivo
Jakso 5
Toivo
Kausi 1, 5/10. Toivo. Terapianurkassa Tanhupallo skannaa Maaret Kallion ja Teemu Laajasalon sydämet. Puuhanurkassa piippurasseista, teipistä ja muovista tehdään lukulasit silmälaseilla. Mukana myös Tanhupallon uutiset ja päivän posti.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 4: Vaikuttaminen
Jakso 4
Vaikuttaminen
Kausi 1, 4/10. Cristal Snow saa Tanhupallolta tiukan määräyksen ruutuajasta. Tanhupallon uutisissa vieraana Mimmit sijoittaa. Puuhahetkessä tehdään tsemppitikut ja mukana myös päivän posti.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 3: Luonto
Jakso 3
Luonto
Kausi 1. 3/10. Terapianurkassa luontokuvaaja Kimmo Ohtonen joutuu Tanhupallon kuvatestiin ja adoptoi karvapallon. Puuhahetkessä munakennosta, siemenistä ja yrteistä loihditaan ilmastonpuhdistushattu. Päivän postissa puhutaan lintujen kieliä ja luvassa myös uutiset.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 2: Kasvatus
Jakso 2
Kasvatus
Kausi 1. 2/10. Terapianurkassa Tanhupallo esittelee ratkaisun Supernanny Pia Penttalan kohonneeseen silmänpaineeseen. Puuhahetkessä Karvamato ansaitsee monta tarraa kiitostauluunsa. Päivän postissa asiaa känkkäränkästä ja mukana myös uutiset.
Tanhupallon oma ohjelma, Jakso 1: Luovuus
Jakso 1
Luovuus
Kausi 1. 1/10. Rakastetun Tanhupallon oma ohjelma alkaa. Terapianurkkaan saapuu vieraaksi Vesa-Matti Loiri. Puuhahetkessä rakennetaan nukketeatteri. Päivän postissa Tanhupallo ja Karvamato vastaavat katsojakysymyksiin. Tanhupallon uutisissa viikon tärkeimmät aiheet.