Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssin taikaa on luvassa jo 14. kerran, kun uudet tähtiparit paljastavat koko Suomen kansalle kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin. Luvassa on taatusti yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen. Rakastetut tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla. Tämän vuoden tähtioppilaat ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 14: Loppuhuipennus
Jakso 14
Loppuhuipennus
Kausi 13, 14/14. On aika kauden viimeisten tanssien! Kaksiosaisen finaalin toisessa osassa tähtiparit taistelevat TTK-mestaruudesta. Luvassa on jotain tuttua, jotain uutta ja jotain jännittävää. Kuka nappaa pokaalin itselleen?
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 13: Finaali, osa 1
Jakso 13
Finaali, osa 1
Kausi 13, 13/14. TTK-kausi lähestyy loppuhuipennusta! Finaalin ensimmäisessä osassa parit tuovat parketille vielä tanssimattoman kilpatanssilajin. Kannattaa olla tarkkana, sillä finaalissa voittajan valitsevat kotikatsojat.
Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit, Jakso 12: Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit
Jakso 12
Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit
Ohjelmassa palataan TTK:n historian upeimpien täydet kymmen pistettä saaneiden tanssien pariin. Mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä, se selviää nyt.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 12: Päämäärää siintää
Jakso 12
Päämäärää siintää
Kausi 13, 12/14. Semifinaalin häämöttäessä parit taistelevat kahden esityksen voimin jatkosta. Oman tanssin lisäksi on lisätehtävä, jossa ollaan matkatunnelmissa. Kenen reitti kulkee kohti semifinaalia?
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 11: Musikaalien taikaa
Jakso 11
Musikaalien taikaa
Kausi 13, 11/14. Tänä lumoavana iltana tähtiparimme tanssivat rakastettujen musikaalisävelmien tahtiin omat kisatanssinsa sekä maratontehtävän! Vierailijana illassa Seinäjoen kaupunginteatterin Evita.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 10: Roosa nauha Tanssii Tähtien kanssa
Jakso 10
Roosa nauha Tanssii Tähtien kanssa
Kausi 13, 10/14. Sunnuntaina tähtiparit tanssivat omat numeronsa hyväntekeväisyysteemalla, kun Syöpäsäätiö ja TTK yhdistää voimansa. Mukana mm. Juha Tapio, Laura Närhi ja Suvi Teräsniska.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 9: Halloween!
Jakso 9
Halloween!
Kausi 13, 9/14. Kun ilta hämärtyy TTK-studiolla, tähtiparit hiipivät esiin pimeästä ja tanssivat Halloween-tunnelmissa. Nähdäänkö parketilla aaveita, zombieita tai noitia?
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 8: Valkokankaan valossa
Jakso 8
Valkokankaan valossa
Kausi 13, 8/14. Tällä viikolla tanssitaan elokuvateemalla. Tähtiparit tuovat tansseihinsa klassikkoelokuvien maailmoja, tunnelmia ja sävelmiä. Illan kruunaa katsojien päättämä marathon-haaste.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 7: Suomiklassikot
Jakso 7
Suomiklassikot
Musiikki pistetään pauhumaan ja jalalla koreaksi, kun tähtiparit tanssivat suomalaisten hittien tahtiin. Luvassa on taatusti mukaansatempaavia klassikoita, melankoliaa ja vähän rokkiakin.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 6: Tarina tanssin takaa
Jakso 6
Tarina tanssin takaa
Kausi 13, 6/14. Tässä koskettavassa jaksossa on yhdeksän tähtiparia jäljellä. Jokaisella parilla on tanssin taustalla tähtioppilaan henkilökohtainen tarina, mikä varmasti tuo tunteita pintaan.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 5: Rakastetut vakiot
Jakso 5
Rakastetut vakiot
Kausi 13, 5/14. Vakiotanssiviikolla tähtiparit laittavat kanta-askeleet kuntoon ja astuvat rakastettujen vakioiden maailmaan. Ilta on täynnä upeita pukuja, ylväitä ryhtejä ja valloittavaa musiikkia.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 4: Lattaritanssien lumoa
Jakso 4
Lattaritanssien lumoa
Kausi 13, 4/14. Ilta täyttyy letkeistä lanteista ja kirkkaista väreistä, kun tähtiparit hyppäävät lattariviikon pyöritykseen. Tällä kaudella parketilla nähdään uutena kisalajina salsa.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 3: Tanssii Tähtien Kanssa
Jakso 3
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 13, 3/14. Kaksitoista tähtiparia tanssivat viimeisen kerran kaikki yhdessä. Tuomareiden ja kotikatsojien käsissä on päättää, kuka pareista joutuu heittämään hyvästit niin tansseille kuin TTK-perheelleen.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 2: Kaikkien aikojen suurin
Jakso 2
Kaikkien aikojen suurin
Kausi 13, 2/14. Odotetun TTK-syksyn suorat lähetykset käynnistyvät Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen johdolla. Luvassa on hikeä, iloa ja vauhtia -ja ennen kaikkea enemmän tanssia kuin koskaan!
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 1: Kaksitoista kohtaamista
Jakso 1
Kaksitoista kohtaamista
Kausi 13, 1/14. Uusi TTK-kausi pyörähtää käyntiin suurempana kuin koskaan. Jännitystä ja hilpeyttä on ilmassa, kun kaksitoista tähtiparia tapaa toisensa pressitilaisuudessa ensimmäistä kertaa.
Tanssii tähtien kanssa, Tanssii tähtien kanssa -traileri
Tanssii tähtien kanssa -traileri
Tanssii tähtien kanssa jatkuu 5.9.

Tanssikupla

Tanssikupla johdattaa rakastetun TTK:n kulisseihin ennennäkemättömällä tavalla: keskelle suorien lähetysten kuhinaa, tanssitreeneihin sekä seuraamaan tähtiparien arkea. Katso uusi jakso maanantaisin ja perjantaisin klo 16!