Tanssii Tähtien Kanssa

Tänä syksynä on luvassa kimalluksen ja glamourin täyttämä kaikkien aikojen tanssikausi, kun Tanssii tähtien kanssa palaa parketille kolmattatoista kertaa! Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen luotsaama show tulee olemaan isompi ja upeampi kuin koskaan. Tuomareina toimivat tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen sekä Jorma Uotinen.
Tänä syksynä on luvassa kimalluksen ja glamourin täyttämä kaikkien aikojen tanssikausi, kun Tanssii tähtien kanssa palaa parketille kolmattatoista kertaa! Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen luotsaama show tulee olemaan isompi ja upeampi kuin koskaan. Tuomareina toimivat tuttuun tapaan Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen sekä Jorma Uotinen.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Jakso 14
Loppuhuipennus
Kausi 13, 14/14. On aika kauden viimeisten tanssien! Kaksiosaisen finaalin toisessa osassa tähtiparit taistelevat TTK-mestaruudesta. Luvassa on jotain tuttua, jotain uutta ja jotain jännittävää. Kuka nappaa pokaalin itselleen?
Jakso 13
Finaali, osa 1
Kausi 13, 13/14. TTK-kausi lähestyy loppuhuipennusta! Finaalin ensimmäisessä osassa parit tuovat parketille vielä tanssimattoman kilpatanssilajin. Kannattaa olla tarkkana, sillä finaalissa voittajan valitsevat kotikatsojat.
Jakso 12
Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit
Ohjelmassa palataan TTK:n historian upeimpien täydet kymmen pistettä saaneiden tanssien pariin. Mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä, se selviää nyt.
Jakso 12
Päämäärää siintää
Kausi 13, 12/14. Semifinaalin häämöttäessä parit taistelevat kahden esityksen voimin jatkosta. Oman tanssin lisäksi on lisätehtävä, jossa ollaan matkatunnelmissa. Kenen reitti kulkee kohti semifinaalia?
Jakso 11
Musikaalien taikaa
Kausi 13, 11/14. Tänä lumoavana iltana tähtiparimme tanssivat rakastettujen musikaalisävelmien tahtiin omat kisatanssinsa sekä maratontehtävän! Vierailijana illassa Seinäjoen kaupunginteatterin Evita.
Jakso 10
Roosa nauha Tanssii Tähtien kanssa
Kausi 13, 10/14. Sunnuntaina tähtiparit tanssivat omat numeronsa hyväntekeväisyysteemalla, kun Syöpäsäätiö ja TTK yhdistää voimansa. Mukana mm. Juha Tapio, Laura Närhi ja Suvi Teräsniska.
Jakso 9
Halloween!
Kausi 13, 9/14. Kun ilta hämärtyy TTK-studiolla, tähtiparit hiipivät esiin pimeästä ja tanssivat Halloween-tunnelmissa. Nähdäänkö parketilla aaveita, zombieita tai noitia?
Jakso 8
Valkokankaan valossa
Kausi 13, 8/14. Tällä viikolla tanssitaan elokuvateemalla. Tähtiparit tuovat tansseihinsa klassikkoelokuvien maailmoja, tunnelmia ja sävelmiä. Illan kruunaa katsojien päättämä marathon-haaste.
Jakso 7
Suomiklassikot
Musiikki pistetään pauhumaan ja jalalla koreaksi, kun tähtiparit tanssivat suomalaisten hittien tahtiin. Luvassa on taatusti mukaansatempaavia klassikoita, melankoliaa ja vähän rokkiakin.
Jakso 6
Tarina tanssin takaa
Kausi 13, 6/14. Tässä koskettavassa jaksossa on yhdeksän tähtiparia jäljellä. Jokaisella parilla on tanssin taustalla tähtioppilaan henkilökohtainen tarina, mikä varmasti tuo tunteita pintaan.
Jakso 5
Rakastetut vakiot
Kausi 13, 5/14. Vakiotanssiviikolla tähtiparit laittavat kanta-askeleet kuntoon ja astuvat rakastettujen vakioiden maailmaan. Ilta on täynnä upeita pukuja, ylväitä ryhtejä ja valloittavaa musiikkia.
Jakso 4
Lattaritanssien lumoa
Kausi 13, 4/14. Ilta täyttyy letkeistä lanteista ja kirkkaista väreistä, kun tähtiparit hyppäävät lattariviikon pyöritykseen. Tällä kaudella parketilla nähdään uutena kisalajina salsa.
Jakso 3
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 13, 3/14. Kaksitoista tähtiparia tanssivat viimeisen kerran kaikki yhdessä. Tuomareiden ja kotikatsojien käsissä on päättää, kuka pareista joutuu heittämään hyvästit niin tansseille kuin TTK-perheelleen.
Jakso 2
Kaikkien aikojen suurin
Kausi 13, 2/14. Odotetun TTK-syksyn suorat lähetykset käynnistyvät Vappu Pimiän ja Mikko Leppilammen johdolla. Luvassa on hikeä, iloa ja vauhtia -ja ennen kaikkea enemmän tanssia kuin koskaan!
Jakso 1
Kaksitoista kohtaamista
Kausi 13, 1/14. Uusi TTK-kausi pyörähtää käyntiin suurempana kuin koskaan. Jännitystä ja hilpeyttä on ilmassa, kun kaksitoista tähtiparia tapaa toisensa pressitilaisuudessa ensimmäistä kertaa.
Tanssii tähtien kanssa -traileri
Tanssii tähtien kanssa jatkuu 5.9.