Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssin taikaa on luvassa jo 14. kerran, kun uudet tähtiparit paljastavat koko Suomen kansalle kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin. Luvassa on taatusti yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen. Rakastetut tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla. Tämän vuoden tähtioppilaat ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2018-2021
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 1: Uuden äärellä
Jakso 1
Uuden äärellä
Kausi 14, 1/14. Suurin, kaunein ja viihdyttävin show starttaa taas! Heittäytyminen TTK:n pyörteisiin vie 12 säkenöivää tähtioppilasta uuden äärelle salamavalojen välkkeessä. Ensimmäiset tanssitreenit alkavat.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 2: Saanko luvan?
Jakso 2
Saanko luvan?
Kausi 14, 2/14. Tähtiparit pääsevät tositoimiin TTK-parketilla ensimmäistä kertaa kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Valloitettavana ovat niin tuomariston kuin yleisön sydämet.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 3: Ensimmäinen pudotus
Jakso 3
Ensimmäinen pudotus
Kausi 14, 3/14. Ensimmäinen pudotus. Kaikki parit pääsevät todistamaan taitonsa toistamiseen TTK-parketilla. Illan päätteeksi peli kovenee, kun yksi pareista joutuu jättämään parketin.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 4: Tanssii ikonien kanssa
Jakso 4
Tanssii ikonien kanssa
Kausi 14, 4/14. Iltaa siivittävät legendaariset sävelet, kun tähtiparien tanssien inspiraatioina toimivat ikoniset tähdet ja biisit. Tanssijalka vipattaa niin Madonnan, Queenin kuin Hectorinkin tahtiin.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 5: Kuumaa huumaa!
Jakso 5
Kuumaa huumaa!
Kausi 14, 5/14. Parketilla jorataan korot sauhuten tähtiparien heittäytyessä lattaritanssien huumaan. Illan päätteeksi tunteet kuumenevat äärimmilleen, kun kaikki parit eivät saa jatkaa hyvin alkanutta matkaa.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 6: Vakioiden viemää
Jakso 6
Vakioiden viemää
Kausi 14, 6/14. Vakioiden viemää. TTK-parketti muuttuu loisteliaaksi tanssijaissaliksi, kun tähtiparit viilettävät helmat hulmuten vakiotanssien tahtiin. Tanssilajeina nähdään ihastuttavat valssit, tango, foxtrot ja quickstep.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 7: Minun tarinani
Jakso 7
Minun tarinani
Kausi 14, 7/14. Minun tarinani. Tähtioppilaista paljastuu jotain uutta, kun parketilla tanssitaan omien henkilökohtaisten tarinoiden inspiroimina. Pudotuksen jälkeen pareja odottaa yllätys.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 8: Parit vaihtoon!
Jakso 8
Parit vaihtoon!
Kausi 14, 8/14. Parketilla on täysin uudet kuviot, kun käynnissä on paljon odotettu parinvaihtoviikko. Luvassa on unohtumaton show, kun uudet oppilas- ja opettajaparit valloittavat parkettia uusin maustein.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 9: Dynaamiset duot
Jakso 9
Dynaamiset duot
Kausi 14, 9/14. Alkuperäiset parit ovat jälleen yhdessä! Sen kunniaksi parketilla tanssitaan legendaaristen duojen hengessä aina Batmanista ja Kissanaisesta Mattiin ja Teppoon. Illan päätteeksi yksi pari putoaa.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 10: Roosa Nauha
Jakso 10
Roosa Nauha
Kausi 14, 10/14. Parketti täytyy elämänmakuisista tansseista ja tarinoista, kun tähtiparien kisa jatkuu Roosa nauhan merkeissä syöpätutkimuksen hyväksi. Mukana myös mm. Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Kaija Koo.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 11: Aikamatka
Jakso 11
Aikamatka
Kausi 14, 11/14. Kisa kovenee, kun parit joutuvat opettelemaan kaksi tanssia suoraan lähetykseen. Lisäpisteitä jahdataan kiehtovan aikamatkan myötä, jolle parit vievät meidät upeiden kappaleiden siivittämänä.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 12: Tarujen taikaa
Jakso 12
Tarujen taikaa
Kausi 14, 12/14. Kamppailu parketin mestaruudesta kiristyy, kun jäljellä on enää viisi tähtiparia. Taistoon käydään kahden tanssin voimin, joista toinen vie katsojat tarujen taikamaailmaan.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 13: Semifinaali
Jakso 13
Semifinaali
Kausi 14, 13/14. Semifinaali. Neljä tähtiparia käy kiivaaseen taistoon päämääränään koko kauden finaalipaikat. Vain kolme paria voi päästä jatkoon. Kenen taidot hurmaavat, ja kuka putoaa juuri ennen viimeistä vaihetta?
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 14: Finaali
Jakso 14
Finaali
Kausi 14, 14/14. Finaali. Finaalikolmikko on kasassa - nyt kruunataan TTK-voittaja! Parketti täyttyy tanssin taiasta, kun jokaisen parin on selvittävä taidolla ja tarkkuudella kolmesta tanssista. Kuka vie mestaruuden?
Tanssii Tähtien Kanssa 2021 parhaat hetket, Tanssii Tähtien Kanssa 2021 parhaat hetket
Tanssii Tähtien Kanssa 2021 parhaat hetket
Kausi 14. Tanssii tähtien kanssa 2021 parhaat hetket. Saamme sukeltaa vielä kerran TTK-syksyn unohtumattomampiin hetkiin! Luvassa on timanttisimmat tanssit ja parhaat tuomarikommentit kauden ensihetkistä finaaliin saakka.