Tanssikupla

Tanssikupla

Tanssikupla johdattaa rakastetun TTK:n kulisseihin ennennäkemättömällä tavalla: keskelle suorien lähetysten kuhinaa, tanssitreeneihin sekä seuraamaan tähtiparien arkea. Vai onko elämää tanssisalien ulkopuolella? Tämän vuoden tähtiparit ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Tanssikupla, Jakso 6: Tanssikupla
Jakso 6
Tanssikupla
Tanssikupla johdattaa rakastetun TTK:n kulisseihin ennennäkemättömällä tavalla: keskelle suorien lähetysten kuhinaa, tanssitreeneihin sekä seuraamaan tähtiparien arkea. Vai onko elämää tanssisalien ulkopuolella?
Tanssikupla, Jakso 5: Ensimmäinen pudotus
Jakso 5
Ensimmäinen pudotus
Tämäkin on kilpailua ja matka jatkuu ilman yhtä tähtiparia. Toinen live tarjoili uskomattomia esityksiä ja tästä kisa vain kovenee!
Tanssikupla, Jakso 4: Mikä! Shokkivarvas?
Jakso 4
Mikä! Shokkivarvas?
Vauhti kiihtyy ja ensimmäisen liven jälkeen ei levätä, vaan mennään heti kohti uutta tanssia. Onko Kitin shokkivarvas oikea vamma ja miten se saadaan kuntoon?
Tanssikupla, Jakso 3: Totuuden hetki
Jakso 3
Totuuden hetki
Kausi 1, 3/27. Livelähetyksen kulisseissa jännitys oli maksimissaan ensimmäisenä sunnuntaina. Mitä tähtiparit olivat mieltä suorituksistaan ja miten treenit jatkuvat tästä?
Tanssikupla, Jakso 2: Kohti H-hetkeä
Jakso 2
Kohti H-hetkeä
Kausi 1, 2/27. Tähtioppilaat ovat harjoitelleet kiivaasti ja ensimmäinen suora lähetys on käsillä. Mitä kilpailijat ovat saaneet aikaiseksi ja mitä reaktioita tanssijärjestys aiheuttaa kilpailijoissa?
Tanssikupla, Jakso 1: Tervetuloa tanssisalille
Jakso 1
Tervetuloa tanssisalille
Kausi 1, 1/27. Tästä se kaikki alkaa! Tähtioppilaat saapuvat ensimmäisiin harjoituksiin intoa ja tarmoa täynnä. Mutta kuka onkaan myöhässä ensimmäisenä treenipäivänä ja kuka hurmaantuu ompelimossa?