Tanssikupla

Tanssikupla

Tanssikupla johdattaa rakastetun TTK:n kulisseihin ennennäkemättömällä tavalla: keskelle suorien lähetysten kuhinaa, tanssitreeneihin sekä seuraamaan tähtiparien arkea. Vai onko elämää tanssisalien ulkopuolella? Tämän vuoden tähtiparit ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Tanssikupla, Jakso 27: Finaalin huumaa
Jakso 27
Finaalin huumaa
Kausi 1, jakso 27/27. Finaalin huumaa. Finaalipäivä toi kaikki tanssijat yhteen vielä kerran. Lähetys oli täynnä mitä upeampia esityksiä ja tunnelma oli käsinkosketeltavaa. Kurkista kauden viimeisen TTK-lähetyksen kulisseihin!
Tanssikupla, Jakso 26: Kohti finaalia
Jakso 26
Kohti finaalia
Kausi 1, Jakso 26/27. Upea TTK-kausi on viittä vaille valmis, mutta sitä ennen tähtiparit ovat valmistelleet katsojille säväyttävät finaaliesitykset. Viikko on ollut tunteita täynnä ja parit yllätettiin pienellä hemmottelulla.
Tanssikupla, Jakso 25: Semifinaali
Jakso 25
Semifinaali
Kausi 1, jakso 25/27. Toiseksi viimeisen livelähetyksen sähkö oli käsinkosketeltavaa. Kaikki parit esittivät kaksi tanssia ilolla, mutta mikä tunnelma kulisseissa oli? Lopuksi selvisi myös, ketkä muodostavat finaalikolmikon!
Tanssikupla, Jakso 24: Tunnelma tiivistyy
Jakso 24
Tunnelma tiivistyy
Kausi 1, jakso 24/27. Semifinaali häämöttää ja sen huomaa tähtipareista. On väsymystä ja paikat kipeinä, mutta se ei haittaa treenaamista tai tunnelmaa. Parit valmistelevat kaksi täysipitkää tanssia liveen, joten kiirettä pukkaa!
Tanssikupla, Jakso 23: Tarujen taikaa
Jakso 23
Tarujen taikaa
Kausi 1, jakso 23/27. Tähtiparit esiintyivät jälleen kahden tanssin voimin, joista toinen vei katsojat satujen ja tarujen maailmaan. Ilta jälleen päättyi yhden parin tiputukseen ja tällä kertaa kisan hyvästeli Jenni ja Sami.
Tanssikupla, Jakso 22: Tervetuloa naamiaiselle
Jakso 22
Tervetuloa naamiaiselle
Kausi 1, jakso 22/27. Tähtiparit ovat valmistelleet jälleen kahta tanssia sunnuntaita varten, joista toinen liittyy satuun tai taruun. Parien treenit keskeytti myös mysteerinen kutsu iloiselle naamiaiselle.
Tanssikupla, Jakso 21: Tansseja tuplana
Jakso 21
Tansseja tuplana
Kausi 1, jakso 21/27. Tästä lähtien saamme nauttia sunnuntaisin tansseista tuplana! Tällä kertaa perinteisten lajien lisäksi toiset tanssit veivät katsojat aikamatkalle ja jälleen yhden parin piti hyvästellä tanssikaverit.
Tanssikupla, Jakso 20: Salattu totuus
Jakso 20
Salattu totuus
TTK on katsojille glitteriä, höyheniä ja glamouria, mutta mitä se on tähtioppilaille kulissien takana? Salaliittoteorioita, oliiveja ja työleiriä. Katso mitä kulissien sisään oikeasti kätkeytyy!
Tanssikupla, Jakso 19: Roosa ilta
Jakso 19
Roosa ilta
Sunnuntaina vietettiin tärkeää iltaa suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi. Ilta piti sisällään upeita tansseja sekä paljon tunteita laidasta laitaan. Kymppiriveiltä ei tälläkään kertaa säästytty ja hyvä niin!
Tanssikupla, Jakso 18: Luomisen tuska
Jakso 18
Luomisen tuska
Tanssimatka on jo yli puolivälin, joka tällä viikolla on tarkoittanut luomisen vaikeuksia. Joko hyviä vaihtoehtoja on liikaa tai pää on täysin tyhjä, mutta tämä ei ole hyvää tunnelmaa haitannut!
Tanssikupla, Jakso 17: Dynaamiset duot
Jakso 17
Dynaamiset duot
Kausi 1, jakso 17/27. Dynaamiset duot. Sunnuntain livessä tanssiparketin valtasi iso joukko dynaamisia duoja ja mukana nähtiin myös yksi todellinen yllätysduo! Illan päätteeksi jälleen yksi pari joutui hyvästelemään tanssikaverit.
Tanssikupla, Jakso 16: Paluu yhteen
Jakso 16
Paluu yhteen
Tällä viikolla parit palasivat omiensa pariin ja se on tarkoittanut räväkkää treeniviikkoa. Tähän kun vielä lisää ”Dynaamiset duot” -teeman, niin meno on taattua. Mitkä duot parit ovat valinneet?
Tanssikupla, Jakso 15: Parinvaihtoilta
Jakso 15
Parinvaihtoilta
Jännittävä parinvaihtoviikko huipentui sunnuntaina upeisiin same sex -tansseihin ja tuomarit intoutuivatkin antamaan jälleen kymppejä tanssijoille. Mutta miten iltaa jännitettiin kulisseissa? Katso!
Tanssikupla, Jakso 14: Parinvaihtoviikko
Jakso 14
Parinvaihtoviikko
Kausi 1, 14/27. Parinvaihtoviikko täytti tähtiparit energialla ja sen on aistinut treeniksellä. Miten uusilla pareilla menee yhteen ja kuinka tanssit ovat sujuneet?
Tanssikupla, Jakso 13: Tarinoiden ilta
Jakso 13
Tarinoiden ilta
Sunnuntain livessä tanssittiin tähtioppilaiden omien tarinoiden inspiroimina ja tunteiden kirjo oli laaja. Illan päätteeksi Viivi ja Matti joutuivat jättämään parketin ja loput parit sekoitettiin!
Tanssikupla, Jakso 12: Matokilpailu
Jakso 12
Matokilpailu
Kausi 1, 12/27. Tällä viikolla tähtiparit ovat valmistelleet omia tarinoitaan tanssin muotoon sunnuntain liveä varten. Mutta kenellä on enemmän matoja tanssissaan ja mikä tämä mato on?