Hulvaton norjalainen komediasarja kertoo pohjoismaisen kesän lyhyydestä ja arkisista ongelmista jotka ilmestyvät täydellisen loman esteeksi. Miten kesästä tulisi ottaa oikeaoppisesti kaikki irti? Entä mitä tehdä, kun unelmien vapaahetkien tiellä pörräävät niin perheenjäsenet kuin appivanhemmatkin? Viides tuotantokausi.
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2017-2018
Jakso 10
Päivä Terjenä ja unelmavävy
Kausi 5, 10/10. Eva nauttii omasta ajasta Terjen mökillä mutta joutuu pian pulaan yrittäessään tehdä vaikutuksen snobiystäväänsä. Oddvarin vanha ystävä tulee vävynsä kanssa remonttiavuksi, ja appiukon ja vävyn läheinen suhde ahdistaa Per Ivaria. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 9
Herra Miyagi ja löytöpalkkio
Kausi 5, 9/10. Egil haluaa kohottaa kuntoa, ja Per Ivar lupaa perehdyttää hänet lenkkeilyn jaloon taitoon. Eva ja Siggen päättävät piipahtaa ryöstäjäksi epäilemänsä miehen mökillä. Terje haluaisi opettaa Noraa ajamaan autoa. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 8
Mestaripahastuja ja löytöpalkkio
Kausi 4, 8/10. Sähkömiestä odottava Per Ivar törmää vanhaan opiskelukaveriinsa, joka loukkaantuu todella herkästi. Eva ja Siggen epäilevät, että vuokramökissä asuva mies on sekaantunut rahankuljetusauton ryöstöön, ja päättävät vakoilla häntä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 7
Mökin vuokraus ja kaksoisolento
Kausi 5, 7/10. Eva pistää mökin vuokralle saadakseen rahaa Italian-matkaan, mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Terje etsii eksyksissä olevaa Ankia ja ajautuu riitaan kaljun kuumakallen kanssa. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 6
Uintikilpailu ja veneen kunnostus
Kausi 5, 6/10. On vuotuisten rapujuhlien aika. Terje haastaa vanhemmat miehet uintikilpailuun, mutta osaako Oddvar uida? Egil on kunnostanut puoli kesää vanhaa puuvenettä ja saa kokea melkoisen yllätyksen. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 5
Aaveita ja hummerinkalastusta
Kausi 5, 5/10. Eva ja Terje kuulevat tarinan alueella kummittelevasta aaveesta. Per Ivar ostaa Sinkerudilta laitonta hummeria ja joutuu pulaan yrittäessään palauttaa ne. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 4
Salavieraita ja tekosynttärit
Kausi 5, 4/10. Eva on reissussa, joten Terje hyödyntää tilaisuuden ja kutsuu kylään siskonsa inhoamia vieraita. Siggen valehtelee vanhan polkupyörän takia, että Egilillä on syntymäpäivä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 3
Liputuspäivä ja teinibileet
Kausi 5, 3/10. Per Ivar on vihdoinkin yksin mökillä, mutta Oddvarin vaatimus lipunnostosta uhkaa pilata unelmien päivän. Nora lähtee kaverien kanssa telttailemaan. Terje epäilee, että mukana on myös poikia, ja ryhtyy vakoilemaan. Egilin ja Siggen ystäväpari on luvannut heille veneen kesäksi. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 2
Lörppö ja parittaja
Kausi 5, 2/10. Puhelias Johnny tulee häiritsemään autolleen vauva-arkea paenneen Per Ivarin rauhaa, mutta kyllä Per Ivar keinot keksii. Siggen yrittää naittaa kaksi mökkinaapuria, mutta se ei mene ihan putkeen. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 1
Vihanhallintaa ja puunkaatoa
Kausi 5, 1/10. Siggen aikoo myydä perimänsä mökin, ja Per Ivar lupautuu auttamaan puunkaadossa. Terje on ollut kolme viikkoa vihanhallintakurssilla, ja taidot joutuvat koetukselle heti ensimmäisenä lomapäivänä. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.