Telia Esports Series tarjoaa kovimman kattauksen e-urheilua meiltä ja maailmalta. Mukana ovat mm. eLiiga, eFutisliiga ja ESL:n suuret Counter-Strike -turnaukset.
Finaali
eFutisliigan finaaliottelu. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
Välierät ja pronssiottelu
Välierät ja pronssiottelu. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
Puolivälierät: HJK, IFKM, SJK, FC Lahti, FC Haka, AC Oulu, Ilves ja FC Honka
Puolivälierät: HJK, IFKM, SJK, FC Lahti, FC Haka, AC Oulu, Ilves ja FC Honka. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
KuPS vs AC Oulu ja FC Lahti vs FC Inter
KuPS vs AC Oulu ja FC Lahti vs FC Inter. Pudotuspelien ensimmäinen kierros. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
FC Honka vs FC Lahti, FC Lahti vs HIFK, FC Honka vs AC Oulu ja IFKM vs Ilves
Runkosarja. Studiossa FC Honka vs FC Lahti, FC Lahti vs HIFK, FC Honka vs AC Oulu ja IFKM vs Ilves.Selostajina JP Partiainen ja Teemu Aimia. Selostus suomeksi.
Telia Esports Series - eFutisliiga
Runkosarja. Studiossa RoPS vs SJK, RoPS vs KTP ja KTP vs SJK. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
Telia Esports Series - eFutisliiga
Runkosarja. Studiossa AC Oulu vs FC Haka, HJK vs AC Oulu, TPS vs FC Honka ja FC Inter vs Ilves. Selostajina JP Partiainen ja Teemu Aimia. Selostus suomeksi.
Telia Esports Series - eFutisliiga
Runkosarja. Studiossa FC Haka vs HJK, FC Lahti vs FC Haka ja HJK vs FC Lahti. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
Ilves vs SJK, FC Inter vs KTP, KuPS vs FC Inter ja IFKM vs KuPS
Runkosarja. Studiossa Ilves vs SJK, FC Inter vs KTP, KuPS vs FC Inter ja IFKM vs KuPS. Selostajina JP Partiainen ja Teemu Aimia. Selostus suomeksi.
Telia Esports Series - eFutisliiga
Runkosarja. Studiossa KTP vs Ilves, KTP vs KuPS ja KuPS vs Ilves. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
Telia Esports Series - eFutisliiga
Runkosarja. Studiossa IFKM vs RoPS, FC Inter vs RoPS, TPS vs HIFK, HIFK vs AC Oulu. Selostajina JP Partiainen ja Rasmus Virtanen. Selostus suomeksi.
AC Oulu vs TPS, AC Oulu vs FC Lahti ja FC Lahti vs TPS
Runkosarja. Studiossa AC Oulu vs TPS, AC Oulu vs FC Lahti ja FC Lahti vs TPS. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
HJK vs FC Honka, HJK vs HIFK, KTP vs IFKM ja SJK vs KuPS
Runkosarja. Studiossa HJK vs FC Honka, HJK vs HIFK, KTP vs IFKM ja SJK vs KuPS. Selostajina JP Partiainen ja Rasmus Virtanen. Selostus suomeksi.
FC Inter vs SJK, FC Inter vs IFKM, SJK vs IFKM
Runkosarja. Studiossa FC Inter vs SJK, FC Inter vs IFKM, SJK vs IFKM. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.
RoPS vs Ilves, KuPS vs RoPS, HJK vs TPS ja TPS vs FC Haka
Runkosarja. Studiossa RoPS vs Ilves, KuPS vs RoPS, HJK vs TPS ja TPS vs FC Haka. Selostajina JP Partiainen ja Rasmus Virtanen. Selostus suomeksi.
HIFK vs FC Honka, FC Haka vs FC Honka ja HIFK vs FC Haka
Runkosarja. Studiossa HIFK vs FC Honka, FC Haka vs FC Honka ja HIFK vs FC Haka. Selostajina Arttu Hämäläinen ja Ilari Hakala. Selostus suomeksi.