Ruotsalainen komediasarja, johon on helppo samastua. Millaisia ongelmia voi syntyä, kun kolme sukupolvea kokoontuu kesäpaikkaan saaristoon?
Ruotsalainen komediasarja, johon on helppo samastua. Millaisia ongelmia voi syntyä, kun kolme sukupolvea kokoontuu kesäpaikkaan saaristoon?
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2018-2019
Siirry C Moreen tästä
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Katso molemmat kaudet ilman mainoksia C Moressa
Jakso 8
Synnytysvalmennus
Kausi 2, 8/8. Klara yrittää sietää Matsia ja kokeilee Rillen neuvomaa uudenlaista lähestymistapaa. Lilyn synnytys lähestyy, ja hän on saanut avukseen doulan. Tomas paljastaa Klaralle tietävänsä tulevan lapsen sukupuolen ja kertoo aikovansa hyödyntää tietoaan nimen valinnassa. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 7
Orjia ja isäntiä
Kausi 2, 7/8. Terapeutin määräämä joutilaisuus alkaa ottaa koville Klaralla, ja Rille puolestaan kokee joutuvansa rehkimään liikaa. Lilyä harmittaa, kun Tomas on tietävinään kaiken lastenkasvatuksesta, ja Noah värvää Ludden tekemään asioita puolestaan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 6
Isä ja poika
Kausi 2, 6/8. Tomas tulee mustasukkaiseksi huomattuaan isänsä olevan hyvää pataa Matsin kanssa ja yrittää päästä lähentymään tämän kanssa. Klara puolestaan on huolissaan isänsä terveydentilasta ja rakkauselämän vaikutuksesta siihen. Lily tuskailee yksityisyyden puutetta tullessaan yhtenään häirityksi. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 5
Maailman huonoin äiti
Kausi 2, 5/8. Klaralle selviää, että Ruth on estänyt hänet Instagramissa, ja lisäksi tyttö tuntuu viihtyvän paremmin Lilyn ja Tomaksen seurassa kuin omien vanhempiensa kanssa. Lily saa päähänsä muuttaa maalle ja yrittää taivutella Tomaksen puolelleen järjestelmällä heidät työharjoitteluun maatilalle. Rille odottaa kuumeisesti tilaamaansa pakettia. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 4
Varastokiista
Kausi 2, 4/8. Tomas pyytää Klaraa tyhjentämään yhteisen varaston, mutta Klara ei halua heittää mitään vanhaa pois. Lily ja Rille ärsyyntyvät muiden tavasta säilyttää juustohöylää jääkaapissa pesemättä sitä välillä ja päättävät ryhtyä vastarintaan. Berndt tarjoutuu vahtimaan Myrania. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 3
Savua ilman tulta
Kausi 2, 3/8. Söderbergin Mats-poika ja tämän tytär saapuvat vierailulle, ja Tomas ja Rille kokevat huonommuutta Matsin korjatessa ja nikkaroidessa kaikkea mahdollista. Klara kokee, että Mats astuu hänenkin varpailleen ryhtymällä kunnostamaan vajaa, jonka piti olla Klaran oma projekti. Matsin Myran-tytär puolestaan aiheuttaa ärtymystä Lilyssä kaikkitietävällä näsäviisastelullaan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
Jakso 2
Ruokasota
Kausi 2, 2/8. Tomas hermostuu, kun Klara ja Rille eivät panosta yhteisiin ruokailuihin yhtä paljon kuin hän itse. Söderberg puolestaan hermostuu Lilylle, joka vaatii erityiskohtelua raskauden varjolla. Jääräpäinen Berndt ei suostu uskomaan, että aurinkovoiteen käyttö on tarpeellista, ja kyseenalaistaa muutenkin kaiken, mitä nuorempi sukupolvi sanoo ja tekee. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
2pv jäljellä
Jakso 1
Jo joutui armas aika
Kausi 2, 1/8. Kesä on aluillaan, ja Klingin suku saapuu kesäpaikkaansa Sjölyckaniin. Kaikki eivät ole kovinkaan innoissaan, kun käy ilmi, että Söderberg on muuttanut taloon kotonaan sattuneen vesivahingon takia ja tuonut mukanaan myös omia kalusteitaan. Tomas ihmettelee Rillen kuntoiluvillitystä ja Lily suosittelee meediota kadonneen sormuksen etsimiseen. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.