Test

Test

Kategoria
Katsottavissa ulkomailla
Katsottavissa ulkomailla
Home_and_Away_ttml_test_M0534744_mtv, Home_and_Away_ttml_test_M0534744_mtv
Home_and_Away_ttml_test_M0534744_mtv
Home_and_Away_ttml_test_M0534744_mtv
First Dates UK, Jakso 2: Pintaa syvemmälle
Jakso 2
Pintaa syvemmälle
Kausi 6, 2/25. Mallipoika Frankie on kyllästynyt pinnallisiin mallityttöihin ja etsii nyt syvällisempää seuraa. Rakkauden pyörteisiin tahtoo myös tempautua 90-vuotias Raymon, joka on toistaiseksi vanhin ensitreffiravintolaan saapuva sinkkumies. Brittiläinen realitysarja.
UEFA Champions League, Jakso 131: Atlético Madrid - Manchester City
Jakso 131
Atlético Madrid - Manchester City
Atlético Madrid - Manchester City (13.4.2022). Selostajana Tuomas Virkkunen ja Mika Väyrynen.
Salatut elämät: Paluu Tuulirantaan, Jakso 2: Salatut elämät: Paluu Tuulirantaan
Jakso 2
Salatut elämät: Paluu Tuulirantaan
2/2. Severi, Benjamin ja Nella lähtevät Tuulirantaan salaa vanhemmiltaan. Heti kun nuoret pääsevät paikan päälle, he järkyttyvät. Benjamin haluaa etsiä netistä tietoa Tuulirannassa tapahtuneesta henkirikoksesta ja kummastuu, kun joku alkaa keskustella hänen kanssaan paikan tapahtumista Jodelissa. Benjamin huomaa, että keskustelija oleskelee jossakin aivan mökin lähettyvillä. Hyvin pian käy selväksi, että paikalla todella on joku seurueen ulkopuolinen vihamielinen henkilö. Harmiton mökkireissu muuttuu todelliseksi eloonjäämistaisteluksi, kun ulos ei enää pääse.
MasterChef Suomi, Jakso 10: Tuttua ja tuntematonta
Jakso 10
Tuttua ja tuntematonta
Kausi 2, 10/20. Haasteessa kilpailijat valmistavat suomalaisten eniten käyttämistä raaka-aineista MasterChef-tasoisen lounaan joka vie kolme kilpailijaa painetehtävään taistelemaan jatkosta keittiössä.
Koko Britannia leipoo, Jakso 5: Suolaista ja makeaa
Jakso 5
Suolaista ja makeaa
Kausi 11, 5/10. Kisa on edennyt jo puoliväliin, ja viidennellä leivontaviikolla leipurit valmistavat suolaisia ja makeita leivonnaisia. Bravuurihaasteessa tehtävänä on valmistaa suolaisia pasteijoita. Teknisessä haasteessa päänvaivaa aiheuttavat puolestaan eclair-leivonnaiset. Suurhaasteessa leipureiden tulee valmistaa makea piirakka, jonka päälle tulee koristeellinen taikinahäkki. Brittiläisessä leivontaohjelmassa innokkaat amatöörileipojat kisailevat toisiaan vastaan erilaisissa leivontahaasteissa.
Emmerdale, Jakso 8991: Paha vanha akka
Jakso 8991
Paha vanha akka
Ellis ja seuralaisensa miettivät, että mitä tulikaan tehtyä, ja miten on paras jatkaa. Jamie jatkaa Gabbyn manipulointia ja Dawnin perään haikailua. Faith kiinnostuu Mackenzien taustoista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Salatut elämät, Jakso 4179: Perustuu kositapahtumiin
Jakso 4179
Perustuu kositapahtumiin
Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
Supernanny, Jakso 18: Uusi alku
Jakso 18
Uusi alku
Kausi 1, 18/18. Tyttären oltua kuolla Amy ja Justin Sutherland eivät huoli apua neljän lapsensa kasvattamiseen. Huono omatunto vetää neljän pienen lapsen vanhempien mielen matalaksi. Amerikkalaisessa realitysarjassa legendaarinen kasvatusneuvoja Jo Frost auttaa perheitä selviämään vanhemmuuden haasteista.
Aarrepaja UK, Jakso 21: Nukke, pokaali ja kirjoituskone
Jakso 21
Nukke, pokaali ja kirjoituskone
Kausi 4, 21/30. Tänään Aarrepajalla uuden elämän saavat vatsastapuhujan nukke, pommituksissa kolhiintunut juoksupokaali ja vanha matkakirjoituskone. Englantilainen realitysarja.
Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!, Jakso 11: Villi yö
Jakso 11
Villi yö
-peli. Kuka on syönyt raakaa lihaa ja sekstaillut hississä? Viidakko aiheuttaa levottomia unia.
Jamie Oliver: Kaikki kokkaamaan, Jakso 7: Fiksua kotoiluruokaa
Jakso 7
Fiksua kotoiluruokaa
Kausi 1, 7/20. Jamie jatkaa etätöitä ja pyöräyttää quesadillat koko seitsenhenkiselle perheelle. Lisäksi nähdään vanhempia reseptejä, jotka joustavuudellaan sopivat hyvin nykyhetkeen. Englantilainen ruokaohjelma.
Ostoskanava Tvins.com, Ostoskanava Tvins.com
Ostoskanava Tvins.com
Salatut elämät: Kämppä tyhjänä, Jakso 1: Rauhaa ja rakkautta
Jakso 1
Rauhaa ja rakkautta
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8653: Luottamuksen taakka
Jakso 8653
Luottamuksen taakka
Perheensä hyljeksimä Jack menee purkamaan sydäntään Sheilalle. Tämä ottaa kaikki tiedonmuruset innolla vastaan, mutta Sheilan olkapäät eivät ole itkemistä varten, joten henkinen tuki jää saamatta. Paris uskoutuu Carterille Thomasin rakkaudentunnustuksesta ja vannottaa tätä vaikenemaan. Zende ei saa tietää serkkunsa lähennelleen tyttöystäväänsä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 9: Anna Puu
Jakso 9
Anna Puu
Kausi 4, 9/10. Suomen menestyneimpiin muusikoihin kuuluva Anna Puu kutsuu Marian yökyläilemään Helsinkiin. Yhdessä puhutaan eroamisesta, lapsista ja menestyksestä, sekä haravoidaan lehtiä talven alta.