The Real Housewives of New York

Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa. Mukana Luann de Lesseps, Bethenny Frankel, Ramona Singer, Sonja Morgan, Dorinda Medley ja Tinsley Mortimer.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Siirry C Moreen tästä
Katso koko kausi jo nyt C Moressa
Katso koko kausi jo nyt C Moressa
Jakso 12
Luann-landia
Kausi 11, 12/20. Bethenny vaahtoaa Luannille tämän narsistisuudesta. Ramona lähentyy Bethennyn kanssa huomatessaan tämän eläneen samankaltaisen väkivaltaisen lapsuuden. Luann vie Sonjan, Tinsleyn ja Barbaran kabaree-esitykseen muiden jäädessä pois matkasta. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja vauhdikkaiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 11
Tie pohjoiseen
Kausi 11, 11/20. Sonja ja Barbara matkaavat Luannin uudelle talolle varoittamaan tätä muiden ilkeilystä. Bethenny syyttää kabareehen hurahtanutta Luannia itsekeskeisyydestä. Tuore sinkku Tinsley harkitsee vakavasti vauvan hankkimista. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja vauhdikkaiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 10
Halloween-haloo
Kausi 11, 10/20. Luann närkästyy, kun hänen halloween-esityksensä jää Bethennyltä väliin. Dorinda esittelee uuden asuntonsa Johnille ja hyvästelee vanhan kotinsa tyttärensä kanssa. Ramonan, Sonjan ja Dorindan torailu herättää hämmennystä hyväntekeväisyystapahtumassa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja vauhdikkaiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 9
Klovnin kyyneleet
Kausi 11, 9/20. Bethennyn vuosikausien maratoniksi venynyt oikeuskiista avioerosta ja huoltajuuskysymyksistä nytkähtää jälleen eteenpäin. Luann on tyytyväinen elämäänsä selvin päin, ja mikäs kreivittärellä on ollessa, kun kabaree-esityksenkin suosio vain jatkaa kasvuaan. Tinsleyn ero Scottista saattoikin olla vain hetken helpotus, sillä nyt juontokeikkojaan jatkava kaunotar ei tunnukaan tietävän, mitä elämällään tekisi. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 8
Tipuja, tyttöjä ja traumoja
Kausi 11, 8/20. Tinsleyn elämä on täynnä suuria muutoksia, kun hän käy alkoholistien lähimmäisille tarkoitetussa tukiryhmässä, lopettaa ongelmallisen parisuhteensa Scottin kanssa ja päättää jatkaa juontotöitään täydellä höngällä. Bethenny joutuu ongelmiin maailmankuulun taiteilijan pervojen lintujen kanssa. Luannin, Ramonan ja Sonjan yhteisestä illanvietosta tulee muisteloilta, kun vanhoja tuttuja puskee vastaan joka nurkasta. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 7
Rauhaa ja rakkautta
Kausi 11, 7/20. Berkshiresin alkukatastrofin jälkeen kaikki näyttää jälleen hyvältä, ja jopa Dorindan ja Luannin aselepo tuntuu pitävän. Tinsley avautuu edesmenneen isänsä alkoholiongelmista Luannille. Bethenny järjestää viimeisen päälle hiotut illalliskutsut. Naisten välit vaikuttavat hämmentävän hyviltä. Mikä voisi mennä vikaan? Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 6
Kala-gate
Kausi 11, 6/20. Viime jaksossa alkanut katastrofaalinen säätö Dorindan Berkshiresin talon nukkumisjärjestelyistä jatkuu ja kärjistyy hotellihuoneilla uhkailuksi. Kuin ihmeen kaupalla asia saadaan kuitenkin lopulta sovittua, eikä kukaan joudukaan nukkumaan kalojen seurassa. Dorinda ja Luann ottavat myös viimein aivan ihka oikean askeleen kohti rauhaa ja sovintoa. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.
Jakso 5
Koiria, kaloja ja kummituksia
Kausi 11, 5/20. Tinsley yrittää saada jälleen otetta seurapiirielämästä ja järjestää hyväntekeväisyysmuotinäytöksen uutta kotia etsiville adoptiokoirille. Halloweenin koittaessa porukka lähtee jälleen kerran Dorindan luo Berkshiresiin, jossa luvassa onkin todellinen kammottava kummituskartano. Eläviä kuolleitakin hirvittävämpää on kuitenkin Dorindan ja Luannin kylmä sota. Amerikkalainen realitysarja seuraa varakkaiden ja värikkäiden ladyjen ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa.