The Real Housewives of Orange County

Amerikkalainen kiivashenkinen realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita ylellisellä Orange Countyn asuinalueella. Mukana Tamra Judge, Shannon Storms Beador, Kelly Dodd, Gina Kirschenheiter, Emily Simpson ja Braunwyn Windham-Burke. 14. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso kokonaisia kausia C Moressa
Katso kokonaisia kausia C Moressa
The Real Housewives of Orange County, Jakso 16: Jälleennäkeminen, osa 2/2
Jakso 16
Jälleennäkeminen, osa 2/2
Jälleennäkeminen, osa 2/2. Jälleennäkemisjakson toisessa osassa kausi pannaan pakettiin Andy Cohenin johdolla. Kauden tapahtumissa riittääkin puitavaa. Erikoinen vuosi on takana, ja naiset ovat oppineet paljon itsestään ja toisistaan. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 15: Jälleennäkeminen, osa 1/2
Jakso 15
Jälleennäkeminen, osa 1/2
Kausi 15, 15/16. Naisten jälleennäkemisessä pidetään turvavälit, mikä onkin erittäin hyvä asia tunteiden kuumentuessa. Andy Cohenin johdolla käydään läpi menneen kauden tapahtumia. Braunwyn joutuu puolustuskannalle, kun jopa hänen alkoholismiaan epäillään pelkäksi hyväksi tarinaksi. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 14: Juhlat rannalla
Jakso 14
Juhlat rannalla
Kausi 15, 14/16. Emily järjestää rantajuhlat Elizabethin kotona. Kaikki ovat juhlien tarpeessa rankan vuoden jälkeen. Upeissa ja idyllisissä juhlapuitteissa selvitellään menneen vuoden ristiriitoja ja juhlitaan ystävyyttä. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 13: Karikoita
Jakso 13
Karikoita
Kausi 15, 13/16. Tiivis yhdessäolo karanteeniaikana on koetellut parisuhdetta jos toistakin. Braunwyn ja Sean keskustelevat vakavista avio-ongelmistaan. Shannon hössöttää tyttärensä muuttoa ja liikuttuu, kun lintu on lentämässä pois pesästä. Elizabethin avioero on vihdoin selvä ja hän haluaa myös tehdä tilit selviksi menneisyytensä kanssa. Amerikkalainen realitysarja.