The Real Housewives of Orange County

Amerikkalainen kiivashenkinen realitysarja seuraa toinen toistaan varakkaampien ja värikkäämpien kalifornialaisladyjen edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita ylellisellä Orange Countyn asuinalueella. Mukana Tamra Judge, Shannon Storms Beador, Kelly Dodd, Gina Kirschenheiter, Emily Simpson ja Braunwyn Windham-Burke. 14. tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso kokonaisia kausia C Moressa
Katso kokonaisia kausia C Moressa
The Real Housewives of Orange County, Jakso 14: Juhlat rannalla
Jakso 14
Juhlat rannalla
Kausi 15, 14/16. Emily järjestää rantajuhlat Elizabethin kotona. Kaikki ovat juhlien tarpeessa rankan vuoden jälkeen. Upeissa ja idyllisissä juhlapuitteissa selvitellään menneen vuoden ristiriitoja ja juhlitaan ystävyyttä. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 13: Karikoita
Jakso 13
Karikoita
Kausi 15, 13/16. Tiivis yhdessäolo karanteeniaikana on koetellut parisuhdetta jos toistakin. Braunwyn ja Sean keskustelevat vakavista avio-ongelmistaan. Shannon hössöttää tyttärensä muuttoa ja liikuttuu, kun lintu on lentämässä pois pesästä. Elizabethin avioero on vihdoin selvä ja hän haluaa myös tehdä tilit selviksi menneisyytensä kanssa. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 12: Aktiivilomaa ja karanteenia
Jakso 12
Aktiivilomaa ja karanteenia
Kausi 15, 12/16. Shannon palaa karanteenista kotiin, eikä ole tyytyväinen perheen teinien huushollaukseen. Lomamatkalle päässeet naiset viettävät aktiivilomaa. Elizabeth kertoo muille karuista kokemuksistaan ja toteaa löytäneensä oikeita ystäviä. Koronauutiset latistavat tyttöjen reissun tunnelmaa. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 11: Salaisuus
Jakso 11
Salaisuus
Kausi 15, 11/16. Pinnan alla kyteneet erimielisyydet kärjistyvät lomamatkalla, joten reissulla on muunkinlaisia kuin mukavia hetkiä. Elizabeth avautuu Braunwynille. Koronaan sairastuneiden vointi aiheuttaa huolta kotipuolessa. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 10: Pako OC:stä
Jakso 10
Pako OC:stä
Kausi 15, 10/16. Elizabeth suunnittelee naisille lomamatkan Lake Arrowheadiin, mutta kaikki eivät pääse koronatartuntojen vuoksi mukaan. Uutiset positiivisista koronatestituloksista vetävät mielen matalaksi. Matkalle mukaan pääsevät nauttivat päästessään vihdoin pois kotimaisemista. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 9: Karanteenielämää
Jakso 9
Karanteenielämää
Kausi 15, 9/16. Koronakaranteeni kiristelee hermoja. Poikkeusolot koettelevat sekä parisuhteita että ystävyyssuhteita. Tuotantokin on keskeytetty viruksen vuoksi, mutta naiset jatkavat elämänsä kuvaamista. Samaan aikaan amerikkalaista yhteiskuntaa ravistelevat Black Lives Matter -liikkeeseen johtaneet tapahtumat. Elizabeth on Shannonin ja Braunwynin mielestä epäilyttävä. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 8: Maailma muuttuu
Jakso 8
Maailma muuttuu
Kausi 15, 8/16. Viimeisenä päivänä Palm Springsissä muut yrittävät pysyä kartalla Elizabethin kuvioista. Koronatilanne pahenee. Vessapaperi loppuu kaupoista ja koulut suljetaan. Gina esittelee tennistä pelatessa aggressiivista New York -minäänsä. Braunwyn hakee apua terapiasta. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 7: Naisia altaalla
Jakso 7
Naisia altaalla
Kausi 15, 7/16. Shannon on liikuttuneessa tilassa ja tekee Braunwynille rauhantarjouksen. Braunwyn saa tukea ystäviltään juhlien jälkeisenä aamuna. Elizabethin ja Jimmyn suhde ihmetyttää naisia, ja he kuulustelevat Elizabethia aiheesta. Entisen kodin läheisyys nostaa Elizabethilla tunteet pintaan, eikä hän malta olla viestittelemättä tulevalle ex-miehelleen. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 6: Tahdon, vieläkin
2pv jäljellä
Jakso 6
Tahdon, vieläkin
Kausi 15, 6/16. 20-vuotishääpäiväänsä viettävät Braunwyn ja Sean uusivat vihkivalansa perheensä ja ystäviensä edessä. Valojenuusimistilaisuuteen matkustavista ystävistä osa kauhistuu kuullessaan, ettei juhlissa tarjoilla tequilaa. Koronavirus rantautuu Kaliforniaan, ja Shannon hamstraa elintarvikkeita. Raitistunut Braunwyn tekee huomioita siitä, ketkä ovat hänen todellisia ystäviään. Amerikkalainen realitysarja.
The Real Housewives of Orange County, Jakso 5: Syntymäpäivävieras
1pv jäljellä
Jakso 5
Syntymäpäivävieras
Kausi 15, 5/16. Braunwyn etsii valkeaa unelmaa valojenuusimistilaisuuteensa ja pahoittelee käytöstään. Gina on kutsunut ex-miehensä hyvässä hengessä tyttärensä syntymäpäiville, mutta menneisyyden ikävät kokemukset nousevat väkisinkin mieleen. Braunwynin poika pääsee kokeilemaan drag-asuja. Elizabeth etsii itselleen Newportin rikkaimmalle naiselle sopivaa autoa. Amerikkalainen realitysarja.