Thru on uusi realitykisa Amazing Racen ja Selviytyjien hengessä. Jokaisessa jaksossa kaksi joukkuetta vaeltaa vaihtuvissa olosuhteissa suorinta tietä pisteestä A pisteeseen B. Vastaan tulee esteitä - niin ihmisten rakentamia ja asuttamia kuin luonnon muovaamiakin. Ketkä pystyvät menemään esteiden yli, ali tai läpi ja löytämään lyhyimmän reitin perille? Hollanti 2017.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Jakso 8
Finaali
Kausi 1, 8/8. Jännittävä kilpailu huipentuu finaaliin Ateenan sydämessä. Voivatko kilpailijat luottaa toisiinsa, kun pelissä on suuria rahasummia? Tekeekö tilaisuus varkaan, kun maali jo häämöttää? Hollantilainen realitysarja.
Jakso 7
Kivusta viis
Kausi 1, 7/8. Väki vähenee ja pidot paranevat, mutta miten Milou pärjää jalkavammansa kanssa? Sinisillä on edessään vaikea äänestys. Hollantilainen realitysarja.
Jakso 6
Teollisuusalueen apinat
Kausi 1, 6/8. Tänään on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun joukkueet kisaavat teollisuusalueella. Kivuliailta tapaturmiltakaan ei vältytä. Hollantilainen realitysarja.
Jakso 5
Melat heilumaan
Kausi 1, 5/8. Tänään varusteostoksilla on melkoinen merkitys, sillä luvassa on pitkiä vesiosuuksia. Luulevatko siniset olevansa rantalomalla snorkkeleineen ja räpylöineen? Hollantilainen realitysarja.
Jakso 4
Suo siellä, vetelä täällä
Kausi 1, 4/8. Tänään pöksyt kastuvat, kun joukkueet suuntaavat historialliselle suoalueelle. Luvassa on niin sammakoita, käärmeitä kuin katkeria kyyneleitäkin. Hollantilainen realitysarja.
Jakso 3
Olympiahuumaa
Kausi 1, 3/8. Tänään joukkueet kisaavat olympiakylässä, eikä homma aina toimi toivotulla tavalla. Molemmat tiimit tekevät virheitä, mutta toisella päivästä tulee katastrofaalinen. Hollantilainen realityohjelma.
Jakso 2
Sotatunnelmissa
Kausi 1, 2/8. Punaisten joukkueessa on pinna kireällä, kun Frankilla on yllättäviä vaikeuksia matkan varrella. Yllättävä kenkävalinta hidastaa sinisten matkantekoa. Hollantilainen realitysarja.
Jakso 1
Jääkylmä pulahdus
Kausi 1, 1/8. Yhdeksänhenkiset joukkueet aloittavat jännittävän kisan Kreikassa. Kuka aloittaa taktikoinnin ja kenelle reitti osoittautuu liian rankaksi? Hollantilainen realitysarja.