Kotimaisen peliohjelman juontajana Sara Chafak ja Linda Manuella.
Kotimaisen peliohjelman juontajana Sara Chafak ja Linda Manuella.
Kotimaisen peliohjelman juontajana Sara Chafak ja Linda Manuella.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Vieraana Brädi
Jakso 10/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa räppäri Brädin. Luvassa tiukkaa skabailua virtuaalitodellisuudessa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 9
Vieraana Kalle Lamberg
Jakso 9/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu näyttelijä Kalle Lamberg. Virtuaalimaailmassa peliohjaimet saavat kyytiä. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 8
Vieraana Stig
Jakso 8/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa laulaja Stigin. Luvassa hauskoja hetkiä VR-maailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 7
Vieraana Sini Yasemin
Jakso 7/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa laulaja Sini Yasemin. Virtuaalimaailmassa selvitetään pelaamisen paremmuus. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 6
Vieraana Alex Mattson
Jakso 6/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa Dj-musiikkituottaja Alex Mattson. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 5
Vieraana Isac Elliot
Kausi 1, 5/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu laulaja Isac Elliot. Luvassa huikeaa pelailua virtuaalitodellisuudessa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 4
Vieraana Aste
Kausi 1, 4/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa artisti Asteen.. Luvassa huikeaa skabailua virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 3
Vieraana Justimuksen Sami
Kausi 1, 3/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa Justimuksen Sami. Virtuaalimaailmassa selvitetään VR-pelaamisen paremmuus. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 2
Vieraana Ike
Kausi 1, 2/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa artisti Ike. Peliohjaimet saavat kovaa kyytiä, kun pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
Jakso 1
Vieraana pelitubettaja Roponen
Kausi 1, 1/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu pelitubettaja Roponen. Luvassa huikeaa pelaamista virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.