Tilt 2.0

Kotimaisen peliohjelman juontajana Sara Chafak ja Linda Manuella.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
TILT 2.0, Jakso 1: Vieraana pelitubettaja Roponen
Jakso 1
Vieraana pelitubettaja Roponen
Kausi 1, 1/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu pelitubettaja Roponen. Luvassa huikeaa pelaamista virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 2: Vieraana Ike
Jakso 2
Vieraana Ike
Kausi 1, 2/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa artisti Ike. Peliohjaimet saavat kovaa kyytiä, kun pelaajat ottavat mittaa toisistaan. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 3: Vieraana Justimuksen Sami
Jakso 3
Vieraana Justimuksen Sami
Kausi 1, 3/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa Justimuksen Sami. Virtuaalimaailmassa selvitetään VR-pelaamisen paremmuus. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 4: Vieraana Aste
Jakso 4
Vieraana Aste
Kausi 1, 4/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa artisti Asteen.. Luvassa huikeaa skabailua virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 5: Vieraana Isac Elliot
Jakso 5
Vieraana Isac Elliot
Kausi 1, 5/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu laulaja Isac Elliot. Luvassa huikeaa pelailua virtuaalitodellisuudessa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 6: Vieraana Alex Mattson
Jakso 6
Vieraana Alex Mattson
Jakso 6/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa Dj-musiikkituottaja Alex Mattson. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan virtuaalimaailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 7: Vieraana Sini Yasemin
Jakso 7
Vieraana Sini Yasemin
Jakso 7/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraana on tällä kertaa laulaja Sini Yasemin. Virtuaalimaailmassa selvitetään pelaamisen paremmuus. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 8: Vieraana Stig
Jakso 8
Vieraana Stig
Jakso 8/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa laulaja Stigin. Luvassa hauskoja hetkiä VR-maailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 9: Vieraana Kalle Lamberg
Jakso 9
Vieraana Kalle Lamberg
Jakso 9/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafakin ja Linda Manuellan vieraaksi saapuu näyttelijä Kalle Lamberg. Virtuaalimaailmassa peliohjaimet saavat kyytiä. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.
TILT 2.0, Jakso 10: Vieraana Brädi
Jakso 10
Vieraana Brädi
Jakso 10/10. Kotimainen peliohjelma. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa räppäri Brädin. Luvassa tiukkaa skabailua virtuaalitodellisuudessa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä.