Tolpalla

Tolpalla

Uutuussarja Tolpalla on henkilövetoinen työpaikkareality, jossa seurataan taksialan arkea niin asiakkaiden kuin kuskienkin silmin. Kahdeksanosaisessa ohjelmassa pääset kurkistamaan, mitä ammattiautoilijan arkeen kuuluu ja mitä asiakkaiden kyydeissä tapahtuu.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Tolpalla, Jakso 1: Tolpalla
Jakso 1
Tolpalla
Kausi 1, 1/8. Sarja alkaa! Hankolainen taksiyrittäjä Jessica on ajanut taksia Levillä koko talven, mutta nyt viimeisiä kyytejä viedään ja on kotiin lähdön aika. Taksiyritys Menevän markkinointijohtaja Arto ja somevastaava Mika aloittavat kesäkiertueen Kuopiosta. Paikallisoppaaksi mukaan on lupautunut Sakari Kuosmanen.
Tolpalla, Jakso 2: Tolpalla
Jakso 2
Tolpalla
Kausi 1, 2/8. Menevällä puhaltaa uudet tuulet, kun firmaan tulee satakunta uutta sähköautoa. Kaisan tehtävänä on ollut suunnitella autojen uusi teippausilme ja tänään hän näkee työnsä tulokset. Kuopiossa kiltti päällä taksia ajava Hemmo herättää kylillä mielenkiintoa ja aiheuttaa kiusallisia kysymyksiä.
Tolpalla, Jakso 3: Tolpalla
Jakso 3
Tolpalla
Kausi 1, 3/8. Mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin asiakas saa tilauksen jälkeen taksin paikalle? Tutustumme monivaiheiseen prosessiin, jonka ansiosta kyyti saadaan kotipihaan saakka.Markkinointiosaston Arton ja Mikan kesäkiertue jatkuu. Tie vie tällä kertaa Turkuun suositulle kebab-kioskille.Taksiyrittäjä Jessica on päässyt kotiinsa Hankoon ja aloittanut kesäkauden vauhdilla. Hanko on täynnä kesäisiä juhlijoita. Kuopiolaiskuski Hemmo saa kyytiinsä jo entuudestaan tutun sinivalkoisen äänen.
Tolpalla, Jakso 4: Tolpalla
Jakso 4
Tolpalla
Kausi 1, 4/8. Rovaniemellä taksinkuljettaja Mikolla on Rovaniemellä todella kiireinen päivä. Markkinointijohtaja Arto on houkutellut vaimonsa mukaan Kajaanin staycationille, unohtaen mainita, että kiireisellä markkinointijohtajalla on pari työhommaa paikan päällä. Samaan aikaan Menevällä somevastaava Mika taistelee kahvikoneen kanssa.
Tolpalla, Jakso 5: Tolpalla
Jakso 5
Tolpalla
Kausi 1, 5/8. Ongelmien ilmetessä apuun rientävät taksimaailman talonmiehet Holopainen ja Patrik. Hemmolla on Kuopiossa erikoispäivä, hän saa kyytiinsä todella kiireisen, mutta hiljaisen asiakkaan.
Tolpalla, Jakso 6: Tolpalla
Jakso 6
Tolpalla
Kausi 1, 6/8. Taksipalveluihin kuuluu laajasti erilaiset asiakaskyydit. Lahdessa Invataksin kuljettaja Vesa kuljettaa hoitokodin iloiset asukkaat keskustaan syömään. Menevän toimistolla ollaan uusien haasteiden edessä.
Tolpalla, Jakso 7: Tolpalla
Jakso 7
Tolpalla
Kausi 1, 7/8. Menevän toimistolla tutustutaan taksien tilausprosesseihin. Ajojärjestelijä Eki esittelee mitä asioita vaaditaan, jotta asiakas saa yhdestä puhelinsoitosta taksin perille saakka. Vuoden jokaisena päivänä Menevä ottaa vastaan jopa 4000 kyytiä päivässä.
Tolpalla, Jakso 8: Tolpalla
Jakso 8
Tolpalla
Kausi 1, 8/8. Arto ja Mika ovat matkalla GG Caravanin studiolle kuuntelemaan vasta valmistuvaa biisiä, jonka Menevä records julkaisee. Matkan varrelle tulee mutkia matkaan, kun luvassa on kymmenien autojen parkki Tetris, sekä yllättävä ajokoe ennen studiolle pääsyä. Jaksossa nähdään myös eturivin räppäreitä, kuten Juno, Paleface, Bulle, sekä Xmies.