Amerikkalainen true crime -sarja kertoo tositarinoita henkirikoksen uhreista, jotka on haudattu asuttujen talojen pihoille. Jaksoissa kerrotaan mm. koiran löytämistä luista, muumioituneista ruumiista ja kadonneista opiskelijoista.
Amerikkalainen true crime -sarja kertoo tositarinoita henkirikoksen uhreista, jotka on haudattu asuttujen talojen pihoille. Jaksoissa kerrotaan mm. koiran löytämistä luista, muumioituneista ruumiista ja kadonneista opiskelijoista.
Kategoria
Dokumentit, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää true crime -dokumentteja C Moressa
Katso lisää true crime -dokumentteja C Moressa
Jakso 16
Sekavat kuviot
Kausi 2, 16/18. Kaksi vanhusta katoaa Etelä-Dakotasta ja jäljet johtavat Minnesotaan. Yksi vanhus löytyy hengissä, mutta toisen epäillään kuolleen. Ruumista nostettaessa selviää, että vainaja ei olekaan kadonnut vanhus vaan aivan joku muu. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 15
Salemin kauhut
Kausi 2, 15/18. Seesteisessä Salemissa koetaan omituisia hetkiä, kun kadonneeksi epäillyn Annien talosta löytyy mies, joka väittää myyvän Annien tavaroita tämän pyynnöstä. Annien sisko ei kuitenkaan usko hämärää selitystä. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 14
Huonoa seuraa
Kausi 2, 14/18. Asianajaja lähtee Floridasta Tennesseehen rakentamaan lomataloonsa terassia. Vaimo huolestuu, kun miehestä ei kuulu mitään, mutta ilmoitettuaan poliisille hän yllättyy, kun miehen rakastajatar onkin tehnyt tästä jo katoamisilmoituksen. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 13
Puiston kauhut
Kausi 2, 13/18. Kahden kadonneen teinitytön vanhemmat jakavat saman surun, kun molemmat tytöt ovat kadonneet jälkiä jättämättä. Yhteisö pelkää, että läheinen puisto on muuttunut saalistajan metsästysmaaksi. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 12
Kadonneet rahat
Kausi 2, 12/18. Menestyvän sisustussuunnittelijan tileiltä katoaa omituisesti rahaa, mutta itse miestä ei näy missään. Huhu kertoo hänen lähteneen Meksikoon, mutta huolestuneet läheiset eivät tätä selitystä usko. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 11
Tappava salaisuus
Kausi 2, 11/18. Kun vanha tuttava pyytää saada haudata laatikon vanhoja papereita Tomin ja Cherylin takapihalle, pariskunta ei osaa aavistaa mitään pahaa. Mutta kun paikallinen tyttö katoaa, Cheryl tahtoo, että laatikko kaivetaan ulos kuopasta. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 10
Pyöräilijä
Kausi 2, 10/18. Collegesta kotiin lomalle tullut tyttö katoaa pyöräillessään poikaystävänsä luota. Alkaa kisa aikaa vastaan, jos tyttö aiotaan löytää vielä elossa. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 9
Kadonnut äiti
Kausi 2, 9/18. Perheenäiti katoaa avioerosotkun keskellä, ja hänen uskotaan karanneen toisen miehen matkaan. Karmea totuus paljastuu kuitenkin vasta lähes 30 vuotta myöhemmin. Amerikkalainen rikosohjelma.
Jakso 8
Himon uhri
Kausi 2, 8/18. Pidetty kiinteistönvälittäjä jättää firman juhlat väliin ja hänen epäillään kadonneen. Onko parinvaihtoa harrastava nainen lähtenyt tällä kertaa väärän miehen matkaan? Amerikkalainen rikosohjelma.
16h jäljellä
Jakso 7
Kauhua rannalla
Kausi 2, 7/18. Kaksi teinityttöä katoaa yhtäkkiä jäljettömiin hiekkarannalta. Paikallinen poliisi pitää tyttöjä vain karkureina, kunnes paikan poliisipäällikön oma tytär katoaa samalla tavalla ja alkaa kuumeinen etsintä. Amerikkalainen rikosohjelma.