Tuttu Juttu Show

Lämminhenkisessä Tuttu Juttu Show'ssa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Legendaarisen ohjelman jaksoissa kisaa aina kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Tuntemisleikin juontajina toimivat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 10
Pepe Willberg ja Pauliina Visuri sekä Laura ja Petri Hynynen
Kausi 2, 10/10. Tänään selviää minkä lajin Suomen mestariksi Pepe Willberg aikoo ja tietääkö hänen kumppaninsa Pauliina Visuri sen. Tuntemisleikin tuoleille asettuu myös Laura ja Petri Hynynen. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 9
Antti Lindtman ja Kaija Stormbom sekä Marie ja Toni Nurmi
Kausi 2, 9/10. Tuttu Jutun kyselytunnilla kansanedustaja Antti Lindtman ja Kaija Stormbom paljastavat parisuhteestaan puolen jos toisenkin, rinnallaan Marie ja Toni Nurmi. Hyväntuulisen parisuhdevisan juontaa Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 8
Jani Sievinen ja Maria Nyqvist sekä Eija ja Joonas Sippo
Kausi 2, 8/10. Parisuhdevisan syvään päähän sukeltaa Jani Sievinen ja Maria Nyqvist. Heidän kaverinaan kisailee Eija ja Joonas Sippo Suomen Turusta. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 7
Alina Voronkova ja Joonas Hurri sekä Rita ja Jori Kota-aho
Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 6
Satu ja Sami Kapanen sekä Saana ja Jani Saranpää
Kausi 2, 6/10. Satu ja Sami Kapanen saapuvat parisuhdepelin kaukaloon ja saavat vastaansa Saana ja Jani Saranpään. Kumpi kerää ruusupotin? Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 5
Konsta ja Aami Hietanen sekä Jasmin Luukko ja Rami Petäsnoro
Kausi 2, 5/10. Tenavatähteydestä asti tuttu näyttelijä Konsta Hietanen heittäytyy vaimonsa Aamin kanssa Susanna Laineen ja Timo Koivusalon tentattavaksi hykerryttävään tuntemisleikkiin. Kilpakumppaneinaan Jasmin Luukko ja Rami Petäsnoro.
Jakso 4
Mira Luoti ja Mika Haapasalo sekä Emilie Mattern ja Marlo Puro
Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 3
Olga ja Tuukka Temonen sekä Laura ja Pasi Sauna-aho
Kausi 2, 3/10. Näyttelijä Olga Temonen ja elokuvaohjaaja Tuukka Temonen sukeltavat hyväntuulisen tuntemisleikin pyörteisiin. Leikkikavereinaan Laura ja Pasi Sauna-aho. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 2
Kristiina ja Mikko Kekäläinen sekä Susanna ja Teemu Lahtinen
Kausi 2, 2/10. Tänään riemastuttavia salaisuuksia parisuhteestaan paljastavat Kristiina ja Mikko Kekäläinen. Heidän kanssaan leikkiin lähtevät Susanna ja Teemu Lahtinen. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.
Jakso 1
Eva Wahlström ja Niklas Räsänen sekä Anniina Marjamäki ja Ville Manner
Kausi 2, 1/10. Uuden kauden avausjaksossa selviää kuinka hyvin Eva Wahlström ja Niklas Räsänen todella tuntevat toisensa. Kilpakumppaneina Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner. Juontajina Susanna Laine ja Timo Koivusalo.