Unelma-asunto auringon alta

Unelma-asunto auringon alta

Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kerrostaloasuntoja tai taloja esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas. Viides tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 48: Laatua Algarvesta
Jakso 48
Laatua Algarvesta
Kausi 4, 18/21. Lähi-idässä lähes 20 vuotta työskennellyt opettajapariskunta Christine ja Richard Turley on palannut Britanniaan, mutta kaipaa aurinkoa ja ulkoilumahdollisuuksia talvisinkin. Laura Hamiltonin avulla etsitään lomakotia Portugalin Algarven läntisestä osasta. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 47: Turks- ja Caicossaaret
Jakso 47
Turks- ja Caicossaaret
Kausi 4, 17/21. Etätöitä tekevillä Lorraine ja Maurice Cootella on sukujuuria Karibialla. He ovat päättäneet hankkia 425 000 punnan budjetilla kakkoskodin Caicossaariin kuuluvalta Providencialesilta. Pariskunta on valmis tekemään isonkin remontin, kunhan talosta on hienot maisemat. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 46: Tukikohta Kyprokselta
Jakso 46
Tukikohta Kyprokselta
Kausi 4, 16/21. Liverpoolilaiset Joy Reader ja Bernie Hatch ovat olleet pari jo 20 vuotta, mutta eivät ole asuneet yhdessä. He haluavat nyt ostaa kauan haaveilemansa loma-asunnon Kyprokselta, jossa on talvisinkin lämmintä ja paljon historiaa tutkittavaksi. Löytääkö Danni Menzies heille mieluisan asunnon 35 000 punnan budjetilla? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 45: Koti Madeiralta
Jakso 45
Koti Madeiralta
Kausi 4, 15/21. Maggie ja Paul Meigh ihastuivat Madeiraan heti ensireissullaan niin paljon, että palasivat vain muutama viikko myöhemmin etsimään sieltä kotia ensin lomille ja sitten eläkepäiviksi. Budjetti on 330 000 puntaa. Onnistuuko Scarlette Douglas löytämään heille mieluisan talon, josta on hyvät näkymät? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 44: Orlando urheileville
Jakso 44
Orlando urheileville
Kausi 4, 14/21. Reg ja Sarah Etwaroo ovat tuore aviopari, joka haluaa Orlandon seudulta itselleen ja jälkeläisilleen loma-asunnon sadan tuhannen punnan budjetilla. Koska Sarahille sattui tapaturma, Ben Hillman kiertelee asuntoja Regin kanssa kahdestaan. Mitä mieltä Sarah on aviomiehensä valinnasta? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 43: Teneriffalle perheen kanssa
Jakso 43
Teneriffalle perheen kanssa
Kausi 4, 13/21. Skotlantilaiset Chris ja Anne-Marie McNeill ovat viettäneet lastensa kanssa monia hauskoja lomia Teneriffalla, ja lämmin ja kuiva ilmasto toisi helpotusta Chrisin keuhkosairauteenkin. Riittääkö 200 000 punnan budjetti loma-asuntoon, jossa on kolme makuuhuonetta ja lapsille sopiva uima-allasalue? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 42: Meksikonlahti, Florida
Jakso 42
Meksikonlahti, Florida
Kausi 4, 12/21. Bill ja Maureen Hughes etsivät neljän makuuhuoneen lomakotia koko perheelle Floridan Meksikonlahden puoleiselta rannikolta 320 000 punnan budjetilla. Vaatimuslista on pitkä, ja pariskunnan pitää miettiä, voisiko joistakin toiveista joustaa. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 41: Takaisin Saint Luciaan
Jakso 41
Takaisin Saint Luciaan
Kausi 4, 11/21. Saint Lucian saarella lapsuutensa viettänyt Geri Melville haluaa palata sinne talvikuukausiksi miehensä Ianin kanssa lähelle sukulaisiaan. Toiveissa on ei-perinteinen talo hienoilla maisemilla. Löytääkö Laura Hamilton heille riittävän erikoisen talon 360 000 punnan budjetilla? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 40: Koti suvulle Fort Lauderdalesta
Jakso 40
Koti suvulle Fort Lauderdalesta
Kausi 4, 10/21. Linnette ja Sandra ovat äiti ja tytär, jotka etsivät lomakotia koko suvun käyttöön Fort Lauderdalesta Floridasta. Pari haluaa lomakodin alueelta, jonne koko suuri suku Pohjois-Amerikasta, Jamaikalta ja Britanniasta voisi kokoontua. Linnette-äidin korkeanpaikankammo aiheuttaa haasteita asunnon etsintään. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 39: Aurinkorannikolle
Jakso 39
Aurinkorannikolle
Kausi 4, 9/21. Vapaaehtoistyössä ansioitunut Mohammad Aslam ja hänen vaimonsa Salma haluaisivat viettää talvikuukaudet Aurinkorannikolla. He toivovat lomakotia läheltä Marbellaa, jonne heidän sukulaisiaan on muuttanut. Jonnie Irwin näyttää, millaisen asunnon sielläpäin saisi 120 000 punnan budjetilla. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 38: Etelä-Orlando
Jakso 38
Etelä-Orlando
Kausi 4, 8/21. Maureen ja Stephen Smith etsivät asuntoa eteläisestä Orlandosta Floridasta. Alueella usein lomaillut pariskunta haluaa perheelleen lomakodin, jota he vuokraisivat myös muille. Ratkaisevia tekijöitä ovat asunnon sijainti ja makuuhuoneiden määrä. Ben Hillman näyttää heille vaihtoehtoja 85 000 punnan budjetilla. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 37: Eläkepäivät Barbadoksella
Jakso 37
Eläkepäivät Barbadoksella
Kausi 4, 7/21. Eläkkeelle jäänyt sairaanhoitaja Hyacinth Miller aikoo toteuttaa unelmansa ja muuttaa Barbadosin saarelle. Hänen kiinteistönvälittäjäpoikansa Leon on mukana tukena, kun Jasmine Harman esittelee viisi 270 000 punnan budjettiin sopivaa taloa. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 36: Kissimmee, Florida
Jakso 36
Kissimmee, Florida
Kausi 4, 6/21. Andy ja Natalie etsivät lomakotia Floridan Kissimmeestä. Koko perhe on hurahtanut teemapuistoihin, ja pariskunta hakee sellaisten läheltä pitkäaikaista loma-asuntoa kuusilapsiselle perheelleen ja mahdollisille lapsenlapsilleenkin.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 35: Fuerteventura kutsuu
Jakso 35
Fuerteventura kutsuu
Kausi 4, 5/21. Lynne ja Peter Evans palasivat Britanniaan asuttuaan Kreikassa 15 vuotta, mutta veri vetää etelän aurinkoon. He ovat päättäneet ostaa talviasunnon Fuerteventuran saarelta, jossa perhe on aikoinaan lomaillut. Löytääkö Ben Hillman heille sopivan asunnon 80 000 punnan budjetilla? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 34: Tanssiparin Costa Blanca
Jakso 34
Tanssiparin Costa Blanca
Kausi 4, 4/21. Tanssikurssilla tavanneet Kay Harvard ja Paul Young haluavat löytää loma-asunnon Costa Blancan eteläosasta 80 000 punnan budjetilla. Lähistöllä saisi olla niin golfkenttiä kuin karaokebaarejakin. Scarlette Douglas esittelee heille kolmioita uima-allastaloista. Brittiläinen lifestyleohjelma.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 33: Menorcalle asumaan
Jakso 33
Menorcalle asumaan
Kausi 4, 3/21. Syövästä toipunut Jon Benbow-Browne ja pian eläkkeelle jäävä Angela Keenan haluavat muuttaa aurinkoiselle Menorcalle, jossa voi harrastaa kävelyretkiä ja nauttia elävästä musiikista. Heillä on 200 000 punnan budjetti, ja he ovat toiveissaan hyvin joustavia. Brittiläinen lifestyleohjelma.