CNN:n uutisia meiltä ja maailmalta.
Kategoria
Pari päätti yrittää "vielä yhtä" lasta – sai identtiset kolmoset
Stephanie Normanin perheessä on nyt kolme uutta pienokaista. Amerikkalaisperhe sai harvinaiset identtiset kolmoset. – Vitsailimme asiasta matkalla ensimmäiseen ultraan: joo, mitäs sitten teemme, jos kuulemmekin useamman sykkeen. Ja sitten vauvoja olikin kolme, isä TJ muistelee.
Kun 6-vuotias Claire sairastui syöpään, 8-vuotias Jesse keksi keinon auttaa
Kun Jesse Starrin, 8, ystävä kaipasi apua, poika päätti luopua jostakin itselleen rakkaasta. Jesse päätyi otsikoihin päätettyään myydä sikansa maalaismarkkinoilla, jotta voisi auttaa ystäväänsä Claire Calvinia.
Video: Poliisit pelastivat auton alle jääneen vauvan, kun kuljettaja osui äitiin ja lapseen New Yorkissa
Video: Poliisit pelastivat auton alle jääneen vauvan, kun kuljettaja osui äitiin ja lapseen New Yorkissa
Kuvat Mandyn autosta osoittavat, miksi kuorma täytyy aina sitoa oikein
Mandy Poff oli liittymässä tieltä toiselle, kun edessä oleva valkoinen auto osui kuoppaan tiessä. Auton perävaunussa oli puolitoistametrinen metallipylväs, joka lähti töyssyn voimasta liikkeelle – ja lensi suoraan Mandyn auton tuulilasiin.
Ainakin kahdeksan ihmistä kuollut yli 20 auton ketjukolarissa Utahissa – Näin hurjalta näyttää onnettomuuspaikalla
73 vuoden avioliitto päättyi vaimon kuolemaan – mieskin menehtyi samana päivänä
Iowalaispariskunta menehtyi samana päivänä vuosikymmenten yhteyselon jälkeen. Wanda Wold oli kuollessaan 96-vuotias, hänen miehensä Jim taas 94-vuotias. Pari ehti olla naimisissa huikeat 73 vuotta.
Kotivideo: Pieni koira taistelee jättimäistä kojoottia vastaan urhoollisesti pihatiellä – ulkoiluttamassa ollut tyttö pääsee turvaan
Kotivideo: Pieni koira taistelee jättimäistä kojoottia vastaan urhoollisesti pihatiellä – ulkoiluttamassa ollut tyttö pääsee turvaan
Lokki törmäsi teinityttöön huvipuiston laitteessa
Ollie-koira lähti viiden kilometrin kesäreissulle – pelastettiin merestä
Ollie-koira oli taatusti uupunut kesäreissunsa jälkeen! Ollie oli lähtenyt uimaan merelle, mutta ei palannutkaan rantaan. Omistajan mukaan koira oli kateissa kolme tuntia. Uimamatkaa kertyi lähes viitisen kilometriä.
Linda, 78, riipaisi voiton voimanostokisassa
Ihminen ei koskaan ole liian vanha tavoittelemaan unelmiaan! Linda Patterson, 78, riipaisi itselleen voiton voimanostokisassa.
Vau! Nasan Juno-luotain teki näyttävän lennon Jupiterin lähellä
Päivän koskettavin video: Hanhi pysyi rakkaansa rinnalla myötä- ja vastoinkäymisissä
Hanhien koskettava rakkaustarina päätyi otsikoihin, kun kanadanhanhi ei jättänyt kumppaniaan edes leikkausoperaation aikana. Massachussetsissa sijaitseva villieläinkeskus hoivasi Arnoldiksi nimettyä hanhea, kun joku koputti oveen. Kolkuttelija oli Arnoldin puoliso, joka päivysti päiväkausia klinikan ulkopuolella ollakseen Arnoldin lähellä.
Autsista! Hääparin ensitanssi päätyi somehitiksi – syy tekee kipeää
Varoitus: tämä video saattaa aiheuttaa pahoinvointia! Amerikkalaishäiden ensimmäinen tanssi päättyi ikävästi, kun morsiamen polvi muljahti virheasentoon. Ikävä tapaus tallentui videolle.
"Karannut" koira olikin jumissa seinän sisällä
Ohiossa kadonnut koiraparka oli 5 päivää jumissa seinän sisällä. Palokunta pelasti tilanteen.
Kuvaaja huomasi rannalla kosinnan – otti ainutlaatuiset kuvat
Valokuvaaja Christa Walsh ikuisti vahingossa juhlatilanteen, johon häntä ei ollut edes kutsuttu. Rannalla Etelä-Carolinassa työtehtävissä ollut Christa törmäsi vahingossa kosintaan ja ikuisti sen kamerallaan. Pariskunnankin hän yhytti sosiaalisen median avulla.
Mark, 65, on treenannut jo 10 000 päivää putkeen
65-vuotias Mark nousi otsikoihin treenattuaan 10 000 päivänä peräkkäin. Osa Markin ratkaisuista on hieman kyseenalaisia, sillä mies on nostellut painoja jopa sairaana. – Treenaaminen elävöittää ja antaa minulle energiaa, mies vakuuttaa.