CNN:n uutisia meiltä ja maailmalta.
Kategoria
Lentokoneessa häiriköinyt matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa - Lentoyhtiö: “tilanne oli hyvin vakava”
Lentokoneessa häiriköinyt matkustaja teipattiin ilmastointiteipillä istuimeen Yhdysvalloissa - Lentoyhtiö: “tilanne oli hyvin vakava”
Floridalaiskodin vessanpöntöstä löytyi kutsumaton vieras
Floridassa asuvan Kurt Hilberthin päivään tuli yllättävä käänne, kun mies huomasi, että kotiin tunkeutunut leguaani pulikoi perheen pöntössä. Leguaanin poistaminen vei lopulta päiväkausia.
Pariskunta teki yllättävän löydön uudesta kodistaan – talon rakenteista löytyi lähes puoli miljoonaa mehiläistä
Pariskunta teki yllättävän löydön uudesta kodistaan – talon rakenteista löytyi lähes puoli miljoonaa mehiläistä
Näissä kisoissa saat kiihdyttää poliisia karkuun luvan kanssa!
Coloradossa käydään kesäkeskiviikkoisin kisaa, jossa saa kiihdyttää poliisia karkuun luvan kanssa!
Kilpikonnalla rankka päivä Floridassa: Kolaroi auton kanssa ei kerran, vaan kahdesti
Floridalaisella kilpikonnalla oli rankka päivä: se joutui pienen ajan sisällä kahteen liikenneonnettomuuteen. St. Lucien pelastuslaitos kutsuttiin paikalle, kun epäonninen kilpikonna aiheutti onnettomuuden moottoritiellä.
Nämä talot maksavat miljoonan, mutta pohjapiirros saattaa todella herättää kysymyksiä
Maksaisitko noin miljoona dollaria talosta, jossa ei ole keittiötä tai makuuhuoneita? Sellaista myydään Yhdysvaltain Teksasissa! Minnesotassa taas myydään kotia ihmiselle, joka haluaa asua todella läheisessä kontaktissa autojensa kanssa.
Flunssainen Tamara pelkää oman turvallisuutensa puolesta: Kodissa ramppaa vieraita, joita hän ei tunne: "Kuka sinä olet?"
Sivulliset pelastivat autoon tuupertuneen kuskin keskellä vilkasta valtatietä
Sivulliset pelastivat autoonsa tuupertuneen kuskin kiireisellä tiellä Atlantassa, Yhdysvalloissa. Valtatiellä sattui hätätilanne, kun kuski sai sairaskohtauksen.
Veteraanin rahat loppuivat kassalla – kassalla työskentelevä Briar maksoi omistaan
Kassalla työskentelevä Briar Poirier pelasti veteraanin päivän.Massachusettsissa asuva autistinen Briar maksoi asiakkaan ostokset, kun tämän rahat loppuivat kesken. – Tämä mies taisteli maamme puolesta, vapauksiemme puolesta. Tämä oli vähintä, mitä saatoin tehdä, Briar sanoo.
Yksinhuoltaja tiedusteli somesta vinkkejä – lomakohteessa odottikin yllätys
Liz St. Martin etsi somesta apua tyttärensä syntymäpäivän kunniaksi järjestämäänsä lomamatkaan. Yksinhuoltaja sai yllättyä totaalisesti, kun tuntemattomat ihmiset päättivät lahjoittaa loman hotelliöineen.
Mies hylkäsi huskyn tien viereen ja ajoi pois – koiran toiminta särkee sydämen
Omistajansa perään juosseen, hylätyn koiran toiminta särkee sydämen. Nyt Nanookiksi nimetty husky on uudessa kodissa.
Lentokenttäpianisti sai 50 000 euron tipin: "Tämä on jo ylenpalttista"
Pianoa jo 60 vuotta soittanut Tonee Carter ilahduttaa nyt matkalaisia soittamalla livemusiikkia Atlantan lentokentällä. Kun irjailija ja motivaatiokouluttaja Carlos Whittaker näki Toneen soittavan kentällä ja kuuli tämän tarinan, hän pani pystyyn rahakeräyksen. Toneelle kerättiin hetkessä kymmeniä tuhansia dollareita.
Pari päätti yrittää "vielä yhtä" lasta – sai identtiset kolmoset
Stephanie Normanin perheessä on nyt kolme uutta pienokaista. Amerikkalaisperhe sai harvinaiset identtiset kolmoset. – Vitsailimme asiasta matkalla ensimmäiseen ultraan: joo, mitäs sitten teemme, jos kuulemmekin useamman sykkeen. Ja sitten vauvoja olikin kolme, isä TJ muistelee.
Kun 6-vuotias Claire sairastui syöpään, 8-vuotias Jesse keksi keinon auttaa
Kun Jesse Starrin, 8, ystävä kaipasi apua, poika päätti luopua jostakin itselleen rakkaasta. Jesse päätyi otsikoihin päätettyään myydä sikansa maalaismarkkinoilla, jotta voisi auttaa ystäväänsä Claire Calvinia.
Video: Poliisit pelastivat auton alle jääneen vauvan, kun kuljettaja osui äitiin ja lapseen New Yorkissa
Video: Poliisit pelastivat auton alle jääneen vauvan, kun kuljettaja osui äitiin ja lapseen New Yorkissa
Kuvat Mandyn autosta osoittavat, miksi kuorma täytyy aina sitoa oikein
Mandy Poff oli liittymässä tieltä toiselle, kun edessä oleva valkoinen auto osui kuoppaan tiessä. Auton perävaunussa oli puolitoistametrinen metallipylväs, joka lähti töyssyn voimasta liikkeelle – ja lensi suoraan Mandyn auton tuulilasiin.