Vappu ja Marja Live

Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk showssa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Kevään vauhdikkaissa lähetyksissä Vappu ja Marja laittavat itsensä likoon myös studion ulkopuolella, kun suosittu Taksvärkki-haaste jatkuu. Tähtiä, kuumia puheenaiheita ja hyvää fiilistä. Niistä on Vappu ja Marja Live tehty.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Vappu ja Marja Live, Jakso 1: Vappu ja Marja Live
Jakso 1
Vappu ja Marja Live
Suorassa lähetyksessä vieraina mm. Aino-Kaisa Pekonen, Kaija Koo, Linda Lampenius sekä Christoffer ja Janne Strandberg. Taksvärkkihaaste vie Vapun ja Marjan Sea Life Helsinkiin tapaamaan kuuluisaa Mikko -meriahventa.
Vappu ja Marja Live, Jakso 2: Vappu ja Marja Live
Jakso 2
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 2/10. Vapun ja Marjan vieraiksi saapuu mm. Antti Ketonen ja etäyhteydellä Antti Holma. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja nousevat korkeuksiin ahtaajan työssä Vuosaaren satamassa.
Vappu ja Marja Live, Jakso 3: Vappu ja Marja Live
Jakso 3
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 3/10. Vapun ja Marjan vieraiksi saapuvat Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen, Maisa Torppa, Maaret Kallio, Aki Tykki ja etäyhteydellä Robert Helenius. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja menevät puunkaatohommiin.
Vappu ja Marja Live, Jakso 4: Vappu ja Marja Live
Jakso 4
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 4/10. Vapun ja Marjan vieraina nähdään mm. Sanna Kiiski, Arttu Wiskari, Maaret Kallio ja Kape Aihinen. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja kokeilevat, kuinka onnistuu tavaroiden arviointi Helsingin Pantissa.
Vappu ja Marja Live, Jakso 5: Vappu ja Marja Live
Jakso 5
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 5/10. Vappu ja Marja Liveen vieraiksi saapuvat mm. Martina Aitolehti ja etäyhteydellä Olli Jokinen puolisonsa Katerinan kanssa. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja lähtevät roskakuskin hommiin.
Vappu ja Marja Live, Jakso 6: Vappu ja Marja Live
Jakso 6
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 6/10. Vapun ja Marjan vieraiksi saapuvat tällä kertaa Maisa Torppa, Renny Harlin, Samuli Edelmann, Minna Kauppi sekä etäyhteydellä Viivi Avellan. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja purkavat lentorahtia.
Vappu ja Marja Live, Jakso 7: Vappu ja Marja Live
Jakso 7
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 7/10. Vapun ja Marjan vieraina nähdään mm. Jutta ja Juha Larm, Elias Kaskinen sekä etäyhteydellä Australiasta Tomi ja Minka Björk. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja kokeilevat, kuinka sujuvat taksikuskin työt.
Vappu ja Marja Live, Jakso 8: Vappu ja Marja Live
Jakso 8
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 8/10. Vapun ja Marjan vieraaksi saapuvat mm. Maria Ohisalo, Minttu ja Sampo Kaulanen, Gasellit sekä etäyhteydellä Kiira Korpi. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja vetävät etäjumppatunnin.
Vappu ja Marja Live, Jakso 9: Vappu ja Marja Live
Jakso 9
Vappu ja Marja Live
Kausi 2, 9/10 Vapun ja Marjan vieraaksi saapuvat Antti Tuisku, Annimari Korte, Suvi Teräsniska sekä etäyhteydellä Iiro Seppänen. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja toimivat fillarilähetteinä.
Vappu ja Marja Live, Jakso 10: Vappu ja Marja Live
Jakso 10
Vappu ja Marja Live
Vappu ja Marja käyvät luovuttamassa taksvärkkipotin Ensi- ja turvakotien liittoon.