Viisi miestä viikossa

Viisi miestä viikossa

Maailmalle vauhdilla levinnyt Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja jäljelle jää se, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. Kuka varastaa huomion, jääkö joku jalkoihin ja kenellä pysyy pokeri? Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Viisi miestä viikossa, Jakso 1: Jenny ja viisi miestä
Jakso 1
Jenny ja viisi miestä
Kausi 1, 1/ 30. Jenny pakkaa kassit ja muuttaa muutamaksi päiväksi ystävän luo Espooseen, missä hän ottaa vastaan viisi ihanaa miestä. Kuka heistä lähtee ensimmäisenä kotiin?
Viisi miestä viikossa, Jakso 2: Treffeille kolmen kanssa
Jakso 2
Treffeille kolmen kanssa
Kausi 1, 2/ 30. Jennyn kanssa yökyläilemään jäi neljä miestä, mutta yhden on taas lähdettävä kotiin. Valinta on lopulta helppo ja treffeille huvitusten maailmaan lähtee iloinen nelikko.
Viisi miestä viikossa, Jakso 3: Järki vai tunteet?
Jakso 3
Järki vai tunteet?
Kausi 1, 3/ 30. Ja jäljellä on vielä kaksi. Valitseeko Jenny sydämellä vai päällä, kun illallispöydässä on enää kaksi ihanaa miestä.
Viisi miestä viikossa, Jakso 4: Jasmiina ja yllätyspaketti
Jakso 4
Jasmiina ja yllätyspaketti
Kausi 1, 4/30. Lahdessa asuva Jasmiina etsii päämäärätietoista, kohteliasta ja komeaa miestä. Löytyykö sopiva häntä tapaamaan tulevien viiden miehen joukosta, ja mitä on Miron jättipaketissa?
Viisi miestä viikossa, Jakso 5: Märät treffit
Jakso 5
Märät treffit
Kausi 1, 5/ 30. Jasmiina vie kolme miestä treffeille, joilla on kastumisvaara. Nyt on korkea aika tehdä vaikutus, sillä kohta jäljellä on enää kaksi miestä.
Viisi miestä viikossa, Jakso 6: Kalamiesten juttuja
Jakso 6
Kalamiesten juttuja
Kausi 1, 6/ 30. Aamusta taas yksi mies pakkaa laukkunsa. Jäljelle jäävät pääsevät Jasmiinan ystävien piinapenkkiin ja lähtevät sitten kokeilemaan, josko illallinen onnistuisi itse pyydetystä saaliista.
Viisi miestä viikossa, Jakso 7: Laura ja viisi miestä
Jakso 7
Laura ja viisi miestä
Kausi 1, 7/ 30. Lähihoitajaksi opiskeleva Laura etsii kaljua ja tatuoitua miestä, joka ei olisi kuitenkaan samanlainen, kuin hänen edelliset kaljut ja tatuoidut miehet. Löytyykö sopiva tänä iltana?
Viisi miestä viikossa, Jakso 8: Strike a pose!
Jakso 8
Strike a pose!
Kausi 1, 8/ 30. Laura vie kolme jäljellä olevaa miestä oman intohimonsa pariin nähdäkseen, kuka on muodollisesti pätevin. Nainen yllättyy miesten asenteesta ja kyvyistä!
Viisi miestä viikossa, Jakso 9: Ystävät apuun!
Jakso 9
Ystävät apuun!
Kausi 1, 9/ 30. Laura saa ystävänsä avuksi, jotta lopullinen päätös olisi helpompi. Camillan vahvoista mielipiteistä ei vain tällä kertaa tunnu olevan apua.
Viisi miestä viikossa, Jakso 10: Viisi miestä ja kolme kissaa
Jakso 10
Viisi miestä ja kolme kissaa
Kausi 1, 10/ 30. Nean luo Loviisaan saapuu viisi miestä, mutta yhden mielestä paikalla on liikaa miehiä ja kissoja.
Viisi miestä viikossa, Jakso 11: Trivialia ja muita kysymyksiä
Jakso 11
Trivialia ja muita kysymyksiä
Kausi 1, 11/ 30. Nean kotona jatketaan Trivial Pursuitin parissa, ja vaikeita kysymyksiä esitetään pelin lisäksi myös ruokapöydän äärellä.
Viisi miestä viikossa, Jakso 12: Pastawokki ja trio-jäätelö
Jakso 12
Pastawokki ja trio-jäätelö
Kausi 1, 12/ 30. Kaksi miestä jää vielä illallisvuoroon ja Nea yritetään hurmata pastawokilla ja jäätelöllä, jossa on kolme eri makua. Kumpi kokeista jää Nean elämään?
Viisi miestä viikossa, Jakso 13: Suvi ja viisi miestä
Jakso 13
Suvi ja viisi miestä
Kausi 1, 13/ 30. Suvi saa vieraakseen viisi hänestä kiinnostunutta miestä, joista kahdella on yhteinen menneisyys. Voisiko Suvilla olla toisen kanssa yhteinen tulevaisuus?
Viisi miestä viikossa, Jakso 14: Potku munille
Jakso 14
Potku munille
Kausi 1, 14/ 30. Suvi vie kolme miestä itselleen tärkeään paikkaan, jossa mies toisen perään painetaan tatamiin. Kilpailuvaistot heräävät ja loanheitto yltyy.
Viisi miestä viikossa, Jakso 15: Helppo valinta
Jakso 15
Helppo valinta
Kausi 1, 15/ 30. Suvi lähettää yhden miehen kotiin ja kaksi jää valmistamaan Suvin lempiruokaa. Illan päätteeksi Suvi tekee valintansa, joka on lopulta yllättävän helppo.
Viisi miestä viikossa, Jakso 16: Mira ja viisi miestä
Jakso 16
Mira ja viisi miestä
Kausi 1, 16/ 30. Mira on kutsunut viisi miestä pidennetyille Vantaalaiseen maalaistaloon. Viekö naisen sydämen kokki, rakennusmies, myyjä, maaperätutkija vai kenties laulava elektroniikka-asentaja.