Viisi miestä viikossa

Viisi miestä viikossa

Maailmalle vauhdilla levinnyt Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja jäljelle jää se, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Robottikamerat seuraavat talon tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa tallentaen jokaisen merkitsevän katseen ja kosketuksen sekä paljastaen miesten käytöksen, tavat ja reaktiot. Kuka varastaa huomion, jääkö joku jalkoihin ja kenellä pysyy pokeri? Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen!
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Kolme uutta jaksoa maanantaisin klo 0:01
Viisi miestä viikossa, Jakso 26: Draamaa ja romanssia
Huomenna klo 22:02
Jakso 26
Draamaa ja romanssia
Kausi 1, 26/ 30. Maija vie kolme miestä kylpylätreffeille ja kaikki tuntuu sujuvan mukavasti, myös flirttiä on ilmassa. Päivä saa kuitenkin dramaattisen päätöksen.
Viisi miestä viikossa, Jakso 25: Maija ja viisi miestä
Huomenna klo 22:01
Jakso 25
Maija ja viisi miestä
Kausi 1, 25/ 30. Naantalilainen Maija vastaanottaa kotonaan viiden miehen komppanian, joista kukaan ei kuitenkaan tunnu sytyttävän. Onko jotain vielä tehtävissä?
Viisi miestä viikossa, Jakso 24: Sininen mekko
Jakso 24
Sininen mekko
Kausi 1, 24/ 30. Sannalla on tunteikas päivä edessä, eikä vähiten siksi, että kaksi miestä jää kokkaamaan hänelle unelmien illallista. Myös päivätorkuille kolmenkimpassa löytyy aikaa.
Viisi miestä viikossa, Jakso 23: Mikkihiiri ja Kaurismäki
Jakso 23
Mikkihiiri ja Kaurismäki
Kausi 1, 23/ 30. Sannan lempiharrastukisiin kuuluu improteatteri ja mikä olisikaan parempi tapa testata heittäytymiskykyä kuin pikakurssi improvisaation ihmeelliseen maailmaan.
Viisi miestä viikossa, Jakso 22: Sanna ja viisi miestä
Jakso 22
Sanna ja viisi miestä
Kausi 1, 22/ 30. Erityisopettaja ja näyttelijä Sanna on kutsunut luokseen Hollolaan viisi miestä. Kenen lahjat riittävät naisen hurmaamiseen ja kuka lähtee ensimmäisenä kotiin?
Viisi miestä viikossa, Jakso 21: Itsetutkiskelun paikka
Jakso 21
Itsetutkiskelun paikka
Kausi 1, 21/ 30. Satu pohtii omia ajattelumallejaan, mitä tulee puolison valintaan ja avukseen hän saa myös siskonsa Lauran, joka toisinaan toimii myös Satun life coachina.
Viisi miestä viikossa, Jakso 20: Eläimelliset treffit
Jakso 20
Eläimelliset treffit
Kausi 1, 20/ 30. Satu ja kolme jäljellä olevaa miestä suuntaavat Korkeasaareen ihastelemaan isoja kissoja ja keskustelemaan parisuhteen peruspilareista.
Viisi miestä viikossa, Jakso 19: Satu ja viisi miestä
Jakso 19
Satu ja viisi miestä
Kausi 1, 19/ 30. Helsingissä asuva Satu muuttaa muutamaksi päiväksi siskonsa luo ja kutsuu sinne viisi miestä. Päättyykö 10 vuoden sinkkuputki viimein?
Viisi miestä viikossa, Jakso 18: Miran pää on sekaisin
Jakso 18
Miran pää on sekaisin
Kausi 1, 18/ 30. Mira on nukkunut huonosti ja tunteiden mylly saa naisen suruisaksi. Onneksi apuun rientävä ystävä auttaa selvittämään ajatuksia ja helpottamaan valinnan tuskaa.
Viisi miestä viikossa, Jakso 17: Paniikissa vai läpällä?
Jakso 17
Paniikissa vai läpällä?
Kausi 1, 17/ 30. Mira vie kolme miestä treffeille testaamaan paineensietokykyä ja huumoria. Ystävän tapaaminen pyytämättä ja yllättäen voi sekin paljastaa uusia piirteitä.
Viisi miestä viikossa, Jakso 16: Mira ja viisi miestä
Jakso 16
Mira ja viisi miestä
Kausi 1, 16/ 30. Mira on kutsunut viisi miestä pidennetyille Vantaalaiseen maalaistaloon. Viekö naisen sydämen kokki, rakennusmies, myyjä, maaperätutkija vai kenties laulava elektroniikka-asentaja.
Viisi miestä viikossa, Jakso 15: Helppo valinta
Jakso 15
Helppo valinta
Kausi 1, 15/ 30. Suvi lähettää yhden miehen kotiin ja kaksi jää valmistamaan Suvin lempiruokaa. Illan päätteeksi Suvi tekee valintansa, joka on lopulta yllättävän helppo.
Viisi miestä viikossa, Jakso 14: Potku munille
Jakso 14
Potku munille
Kausi 1, 14/ 30. Suvi vie kolme miestä itselleen tärkeään paikkaan, jossa mies toisen perään painetaan tatamiin. Kilpailuvaistot heräävät ja loanheitto yltyy.
Viisi miestä viikossa, Jakso 13: Suvi ja viisi miestä
Jakso 13
Suvi ja viisi miestä
Kausi 1, 13/ 30. Suvi saa vieraakseen viisi hänestä kiinnostunutta miestä, joista kahdella on yhteinen menneisyys. Voisiko Suvilla olla toisen kanssa yhteinen tulevaisuus?
Viisi miestä viikossa, Jakso 12: Pastawokki ja trio-jäätelö
Jakso 12
Pastawokki ja trio-jäätelö
Kausi 1, 12/ 30. Kaksi miestä jää vielä illallisvuoroon ja Nea yritetään hurmata pastawokilla ja jäätelöllä, jossa on kolme eri makua. Kumpi kokeista jää Nean elämään?