Viisi miestä viikossa UK

Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja tämä lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä. Pikakelatussa poikamieskilpailussa kaikki valta ja vastuu on naisilla, ja syvien tunteiden lisäksi mukana on paljon myös huumoria ja hauskanpitoa. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Viisi miestä viikossa UK, Jakso 5: Ylpeys ei anna periksi
Jakso 5
Ylpeys ei anna periksi
Kausi 1, 5/5. 33-vuotias Nina pystyy pudottamaan viisikostaan yhden miehen helposti, mutta villiä baari-iltaa seuraa täysin erilaista draamaa kuin toiveissa oli. Viekö poikien kunniantunto ja ryhmähenki pohjan koko kilpailulta? Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja tämä lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä.
Viisi miestä viikossa UK, Jakso 4: Hurmuri ja hauskuuttaja
Jakso 4
Hurmuri ja hauskuuttaja
Kausi 1, 4/5. Tunteikkaassa jaksossa leskeksi jäänyt 68-vuotias Susan alkaa etsiä uutta miestä elämäänsä viiden eronneen herrasmiehen joukosta. Ensivaikutelmat pettävät, maailmat törmäävät ja haavat avautuvat, kun aletaan puhua menneistä. Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja tämä lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä.
Viisi miestä viikossa UK, Jakso 3: Kristallinkirkasta
Jakso 3
Kristallinkirkasta
Kausi 1, 3/5. Manchesterilainen Hope valitsee miehikseen viisi varsin samannäköistä punapäätä. Kaikenkirjavaa väkeä talossa on muutenkin, varsinkin kun Hope asuu vanhempiensa luona. Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja tämä lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä.
Viisi miestä viikossa UK, Jakso 2: Mummi ja Malbeciä
Jakso 2
Mummi ja Malbeciä
Kausi 1, 2/5. Burnleyläisen Kellien viisikosta löytyy muun muassa voimamies ja DJ, jotka asettuvat tukkanuottasille heti ensimmäisenä iltana. Peli on kovaa ja tunteet kuumia, mutta voitetaanko Kellien sydän taktikoimalla vai avautumalla? Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja tämä lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä.
Viisi miestä viikossa UK, Jakso 1: Palikat yhteen
Jakso 1
Palikat yhteen
Kausi 1, 1/5. 34-vuotias Amy saa vieraikseen muun muassa pankkiirin, surffarin ja stuntmiehen. Jotkut miehistä ovat varovaisia ja arkojakin, toiset taas hyvin suorasukaisia. Mikä lähestymistavoista toimii vallastaan nauttivaan Amyyn? Brittiläisessä realitysarjassa viisi sinkkumiestä muuttaa yhtä aikaa naisen luo, ja hän lähettää poikaystävistään yhden kotiin joka päivä.