Villa Hintikka

Villa Hintikka on Marja Hintikan luotsaama kesäinen ja koskettava uutuusohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Marja kutsuu kolme julkisuudesta tuttua henkilöä viettämään kesäpäivää mökille - Villa Hintikkaan. Päivän aikana valmistetaan ruokaa, pestään laituri, käydään sienessä ja tyhjennetään ulkohuussi, mutta ennen kaikkea keskustellaan. Vieraat kertovat ajatuksiaan rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Villa Hintikka, Jakso 1: Voimanaiset
Jakso 1
Voimanaiset
Kausi 1, 1/10. Marja Hintikka on kutsunut vieraikseen Villa Hintikkaan koko kansan rakastaman Lenita Airiston, laulaja-lauluntekijä Anna Puun ja nyrkkeilijä Elina Gustafssonin.
Villa Hintikka, Jakso 2: Positiivista energiaa
Jakso 2
Positiivista energiaa
Kausi 1, 2/10. Villa Hintikka täyttyy positiivisesta energiasta ja loputtomasta naurusta, kun Marja Hintikka saa vieraikseen Kiti Kokkosen, Sami Sykön ja Ina Mikkolan.
Villa Hintikka, Jakso 3: Maailmankansalaiset
Jakso 3
Maailmankansalaiset
Kausi 1, 3/10. Villa Hintikassa vietetään antoisaa kesäpäivää ravintoloitsija ja juontaja Sirpa Selänteen, avaruustähtitieteen professori Esko Valtaojan ja DJ- säveltäjä Daruden kanssa
Villa Hintikka, Jakso 4: Julkisuuden valokeilassa
Jakso 4
Julkisuuden valokeilassa
Kausi 1, 4/10. Marja Hintikan vieraaksi saapuvat suomalaisten rakastama artisti Kaija Koo, tubettaja ja somevaikuttaja Roni Bäck sekä ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkse.
Villa Hintikka, Jakso 5: Miesten kesken
Jakso 5
Miesten kesken
Kausi 1, 5/10. Radiojuontaja Aki Linnanahde, entinen kansanedustaja Jani Toivola ja muusikko-kirjailija Pauli Hanhiniemi pohtivat Marja Hintikan kanssa miehuuden eri puolia.
Villa Hintikka, Jakso 6: Pintaa syvemmältä
Jakso 6
Pintaa syvemmältä
Kausi 1, 6/10. Kuvajournalisti Meeri Koutaniemi, näyttelijä-muusikko Antti Reini ja hotelliyrittäjä Saimi Hoyer puhuvat Marjan kanssa muutoksista ja niiden merkityksistä.
Villa Hintikka, Jakso 7: Make it or break it
Jakso 7
Make it or break it
Kausi 1, 7/10. Näyttelijä Alina Tomnikov, laulaja Isac Elliot ja vapaaottelija Teemu Packalen saapuvat viettämään kaunista kesäpäivää Marjan kanssa Villa Hintikkaan.
Villa Hintikka, Jakso 8: Herkkyyden keskellä
Jakso 8
Herkkyyden keskellä
Kausi 1, 8/10. Näyttelijä-ravintoloitsija Satu Silvo, artisti Kasmir ja somevaikuttaja Mmiisas jakavat tuntemuksiaan Marja Hintikan kanssa herkkyydestä ja sen hyvistä sekä huonoista puolista.
Villa Hintikka, Jakso 9: Sisaruutta ja veljeyttä
Jakso 9
Sisaruutta ja veljeyttä
Kausi 1, 9/10. Marja Hintikka saa vieraakseen Villa Hintikkaan Von Hertzen Brothersin laulajan Mikko von Hertzenin, vaatesuunnittelija Katri Niskasen ja näyttelijä Vilma Melasniemen.
Villa Hintikka, Jakso 10: Käännekohtia
Jakso 10
Käännekohtia
Kausi 1, 10/10. Entinen Kansanedustaja Satu Taiveaho, tangokuningatar ja laulaja Erika Vikman ja kirjailija Arno Kotro jakavat Villa Hintikassa kokemuksiaan elämän käännekohdista.