Yökylässä Maria Veitola

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola pakkaa jälleen pyjamansa ja lähtee yökylään! Suosikkisarjan seitsemännellä tuotantokaudella Maria Veitola vierailee taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Yökylämatkat vievät läpi Suomen ja luvassa on lumisia maisemia sekä kauniita kesäiltoja. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin. Uudella kaudella Maria Veitola yöpyy Paula Vesalan, Sampo ja Minttu Kaulasen, Gettomasan (oik. Aleksi Lehikoinen), Janne Katajan, Kaisa Mäkäräisen, Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin, Tunna ja Jenni Milonoffin, Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen, Aake Kallialan, Pekka Haaviston ja Sanna Marinin luona.
Kategoria
Viihde ja komedia, Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 14: Anssi Kela
Jakso 14
Anssi Kela
Kausi 6, 14/14. Muusikko Anssi Kela ja Maria tutustuvat toisiinsa kasvisnakkitestin lomassa ja vierailevat uutisissa. Hehkutellaan yhdessä Duran Durania ja Maria kuulee tarinoita soittimien takaa.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 13: Saimi Hoyer
Jakso 13
Saimi Hoyer
Kausi 6, 13/14. Yrittäjä, malli Saimi Hoyer ja Maria nautiskelevat luonnosta Punkaharjun Vaaran kylässä. Saimin haastavien vuosien jälkeen tutustutaan ystäviin ja arjen askareisiin, jotka pitävät elämän rytmikkäänä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 12: Sanni
Jakso 12
Sanni
Kausi 6, 12/14. Maria yökyläilee laulaja-lauluntekjä Sannin kodissa Helsingissä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 11: Vappu Pimiä
Jakso 11
Vappu Pimiä
Kausi 6, 11/14. Vappu Pimiä ja Maria ajelevat järven rannalle yökyläilemään. Mökillä Maria tapaa mysteerimieheksi kutsutun Teemun sekä näkee, kuinka energinen Vappu rauhoittuu metsän keskellä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 10: Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco
Jakso 10
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco
Kausi 6, 10/14. Maria pakkaa laukkunsa ja suuntaa kohti Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon kakkoskotia Inkeroisissa. Pariskunta kertoo Marialle rakkaustarinansa sekä miltä tuntuu, kun käsite vapaudesta muuttuu.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 9: Kape Aihinen
Jakso 9
Kape Aihinen
Kausi 6, 9/14. Keittiömestari Kari ¿Kape¿ Aihinen ja Maria aloittavat yökyläilyn Turusta, Kapen kotikaupungista. Vaikeasta vuodestaan toipuva Kape kertoo rehellisesti ravintola-alan raadollisuudesta sekä paljastaa Marialle tavaramerkkihiustensa salaisuuden.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 8: Eija Vilpas
Jakso 8
Eija Vilpas
Kausi 6, 8/14. Maria yökyläilee lapsuudenidolinsa Eija Vilppaan luona Espoossa. Eijan tarttuva nauru raikaa, kun hautausmaalla juodaan mielikuvituskahvit. Illalla keskustellaan elämää muuttavista hetkistä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 7: Jukka Hildén
Jakso 7
Jukka Hildén
Kausi 6, 7/14. Maria matkaa Jukka ja Chachi Hildénin luokse Ähtäriin. Yökylän aikana tunteet vaihtelevat syvällisistä ja herkistä keskusteluista riemun kiljahduksiin mönkijäradalla.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 6: Esa Tikkanen
Jakso 6
Esa Tikkanen
Kausi 6, 6/14. Jääkiekkolegenda Esa Tikkanen kutsuu Marian yökylään ja palaa muistelemaan millaista elämä oli kaukalossa. Maria rakastuu timanttisiin mestaruussormuksiin ja kuulee mitä perhe merkitsee Esalle.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 5: Maaret Kallio
Jakso 5
Maaret Kallio
Kausi 6, 5/14. Maaret Kallio ja Maria viettävät nauruntäyteisen yökylän Maaretin luona Espoossa. Vastaanottonsa lisäksi Maaret esittelee Marialle ihastuttavan terapiakoiransa sekä haastaa Marian pohtimaan omaa elämäänsä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 4: Jukka Rintala
Jakso 4
Jukka Rintala
Kausi 6, 4/14. Maria tapaa vaatesuunnittelija Jukka Rintalan Rovaniemellä ja pääsee näyttelyyn ihastelemaan Jukan luomuksia. Illallisella juodaan shampanjaa ja syödään Versacen lautasilta, kun taas aamupala alkaa hulavanteen pyörityksellä.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 3: Maisa Torppa
Jakso 3
Maisa Torppa
Kausi 6, 3/14. Maisa Torppa kutsuu Marian uuteen ja pullantuoksuiseen kotiinsa Nurmijärvelle. Karjalaiset itkijänaiset herkistyvät, kun Maisa kertoo julkisuuden varjopuolista ja Maria kokee millaista on kun ennakkoluulot pettävät.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 2: Roni Back
Jakso 2
Roni Back
Kausi 6, 2/14. Maria vierailee tubettaja Roni Backin luona Pitäjänmäessä, missä tavataan myös Ronin tyttöystävä Airi. Avanto-uinnin ja karjalanpiirakoiden teon lomassa Roni pohtii kasvuaan ujosta pojasta sometähdeksi sekä kertoo miksi hän ei halaa
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 1: Tuomas Kyrö
Jakso 1
Tuomas Kyrö
Kausi 6, 1/14: Kauden avausjaksossa Maria ja kirjailija Tuomas Kyrö lähtevät yökylään Tuomaksen lapsuuden maisemiin. Tuomas ja Maria muistelevat, millaista oli olla nuori 80-luvulla samalla kun Tuomas haaveilee maksamakkanranmakuisista eläkepäivistä.