Mainos
 • Live

  Formula GP3: Ranska / sunnuntain kilpailu

  Su 24.6. 11:40 - 12:25
 • Live

  Formula 2: Ranska / sunnuntain kilpailu

  Su 24.6. 12:55 - 13:55
 • Live

  ATP Tennis: Halle / Finaali

  Su 24.6. 14:00 - 16:55
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 24.6. 15:30 - 16:00
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 24.6. 15:35 - 16:00
Mainos

Bottaksen pomo uskoo: Valtteri on oppinut läksynsä

Mercedeksen F1-tallin päällikkö Toto Wolff uskoo Valtteri Bottaksen ottavan alkavalla kaudella ison kehitysaskeleen viime kauteen verrattuna.

MAINOS

F1-testit päivittäin
C Morella!

C More näyttää kaikkien kahdeksan testipäivän huippuhetket (26.2.-1.3. sekä 6.3.-9.3.) klo 22.45.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Viime kaudella Bottas ei saanut autoaan toimimaan jokaisella radalla. Tallipäällikkö on kuitenkin nähnyt, että suomalainen on valmistautunut sisuuntuneena uuteen kauteen.

– Hän vaikuttaa varsin motivoituneelta. Uskon hänen oppineen läksynsä. Hän tutki paljon dataa talven aikana. Hän tietää, että hänen täytyy ymmärtää renkaita paljon paremmin kuin viime kaudella, Wolff kommentoi Bottasta Mercedeksen YouTube-videolla.

Bottas sijoittui viime kaudella kuljettajien MM-sarjassa kolmanneksi hävittyään tallikaverilleen Lewis Hamiltonille 58 pisteellä.

– Ei pidä unohtaa, että se oli hänen ensimmäinen kautensa Mercedeksellä ja vastassa oli modernin formula ykkösten paras kuljettaja, Wolff toteaa Bottaksen viime kauden asettamisesta oikeisiin mittasuhteisiin.

Wolff on huomannut, ettei Bottaksen kokemien hankaluuksien avaaminen tapahdu niinkään keskustelemalla, vaan kovalla työnteolla.

– Olemme keskustelleet, mutta suomalaiset eivät paljon puhu. Hän on enemmänkin "hmmm, hmmm", Wolff naureskelee Bottaksen kanssa käymistään keskusteluista.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme