Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:15
Mainos

Carlos Sainz ei harmittele lähtöään Red Bullilta: “Gasly oli turvallinen vaihtoehto”

McLaren-tallin kanssa kuljettajasopimuksen ensi kaudelle allekirjoittanut Carlos Sainz vakuuttaa, ettei hän ole pettynyt menetettyään tilaisuuden jatkaa uraansa Red Bull -tallin organisaatiossa.

Sainz siirtyi viime kauden lopulla Toro Rosso -tallista Renault’lle. Espanjalaisen veikattiin olevan ensi vuonna ykkösvaihtoehto ottamaan Red Bullilla Daniel Ricciardon paikan, mutta itävaltalaistalli päätyikin tarjoamaan pestin Toro Rosso -kuljettaja Pierre Gaslylle.

Sainz uskoo menettäneensä mahdollisuudet palata Red Bullin organisaatioon siksi, ettei talli kyennyt enää arvioimaan päivittäin hänen suorituskykynsä kehittymistä.

- Olin vakuuttunut siitä, että tilaisuuden tarjoutuessa 2016 tai 2017 saisin paikan Red Bullilla, mutta Ricciardon ja Max Verstappenin paikat olivat sovittuja, Sainz kertoi Sky Sportsille.

- Sen jälkeen lähdin Renault’lle. Ajoin hyvän kauden, mutta väistämättäkin yhteyteni Red Bullin kanssa hieman kärsivät, koska heille ei enää ollut tarjolla niin paljon informaatiota. Siksi he valitsivat turvallisen vaihtoehdon Gaslyn kanssa. Tuen sitä täysin, koska hän on mahtava kuljettaja ja ansaitsee tilaisuuden Red Bullilla, Sainz jatkoi.

Ricciardon siirto Renault’lle oli varikolla todellinen jättipaukku. Sainz väistyy hänen tieltään ensi kaudella McLarenille kaksivuotisella sopimuksella, jossa espanjalainen saa aisaparikseen tulokaskuljettaja Lando Norrisin.

- Jos talli tarjoaa kahta vuotta, niin tämä kertoo luottamuksesta ja uskosta kykyihini. Tämä on ensimmäinen kerta urallani, kun saan kaksivuotisen sopimuksen. Se antaa minulle vakautta ja itseluottamusta, Sainz sanoi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme