Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

F1-pomon viesti moottorivalmistajille: Lisää meteliä

F1-sarjan moottorivalmistajien on löydettävä ratkaisu uusien V6-moottorien vaisuksi koettu ääneen, katsoo sarjan kaupallisia oikeuksia hallinnoiva Bernie Ecclestone.

Uusien V6-turbojen tuottama äänimaisema ei ollut Australian kisajärjestäjien mieleen. Ecclestone katsoo moottoritoimittajien Ferrarin, Mercedes-Benzin ja Renault'n olevan velvollisia korjaamaan tilanteen.

– Tämä on tekninen ongelmia. Heillä on velvollisuus antaa meille formula ykköset, jossa on äänenpainetta, Ecclestone kommentoi saksalaiselle Bild-sanomalehdelle.

Formulapomon mukaan Australiassa esitetty kritiikki on kantautunut välittömästi myös muiden kisajärjestäjien tietoisuuteen.

– Nyt myös muut organisaattorit ovat huolissaan. He eivät usko myyvänsä tarpeeksi lippuja, Ecclestone kertoi.

Formulavarkolta kantautuvat tiedot kertovat, ettei talleilla ole kuitenkaan intoa tai aikaa keskittyä formulapomon vaatimuksiin äänien kohentamisesta.

– Tällä hetkellä meillä kaikilla on enemmän kuin tarpeeksi tekemistä, jotta ehtisimme murehtia äänistä, kommentoi nimettömänä pysytellyt lähde brittiläiselle The Times -sanomalehdelle.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme