Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race aika-ajot: Chiba

  La 26.5. 09:00 - 10:40
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 26.5. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 26.5. 15:00 - 15:30
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  La 26.5. 15:00 - 18:50
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 26.5. 15:30 - 15:55
Mainos

F1-tallitoverien välillä ristiriitaa: "Ajatko tiimille vai itsellesi?"

Tallinsa pyynnöistä kieltäytynyt Force India -kuski Sergio Perez oli hyvään lopputulokseen päättyneen Kanadan GP:n jälkeen lehdistön kovassa grillauksessa.

Talli pyysi Pereziä antamaan tietä tallikaverilleen Esteban Oconin, jonka se uskoi pystyvän paremmin haastamaan Red Bullin Daniel Ricciardoa kisan kolmossijasta. Perez ei väistynyt tieltä, ja lopussa Ferrarin Sebastian Vettel kiri molempien ohi pudottaen Force Indiat sijoille viisi ja kuusi.

Perez toisti tiimiradiossa pariin otteeseen, ettei talli puuttuisi peliin, koska uskoi itse saavansa tilaisuuden Ricciardoa vastaan. Ocon piti puolestaan meksikolaisen toimintaa epäreiluna.

– Olen todellakin ylpeä, koska kisa oli minulle olosuhteiltaan vaikea. Olin oikeastaan jokaisen kierroksen ohitusetäisyydellä Ricciardosta, paitsi silloin, kun minun täytyi säästää jarruja, Perez kommentoi.

– Talli pyysi minua päästämään Estebanin ohi vain, kun ohitimme kierroksella joitain autoja, ja minä uskoin, että Daniel voi joutua ruuhkaan. Tarvitsin koko kisan ajan vain parin kymmenyksen edun Danielia vastaan. Siinä kohdassa näin, kuin hän joutui vaikeuksiin ja tiesin samalla, että Ferrarit lähestyivät takaa, hän jatkoi.

NBC kysyi Oconilta, ajoiko hänen mielestään tallikaveri Perez yhtä kunniakkaan kisan tiimin hyväksi.

– Minä en vastaa tuohon, Ocon hymyili vaikka uskoi, että olisi pystynyt ohittamaan Ricciardon.

Pereziltä kysyttiin lisäksi varsin suoraan, ajaako hän kilpaa tallille vai itselleen.

– Totta kai ajan kilpaa tiimilleni ja paras tapa tehdä se on ajaa mahdollisimman paljon pisteitä, kuten olen ennenkin tehnyt heille. Estebanilla oli 40–50 kierrosta aikaa ohittaa minut. En usko, että hän olisi saanut Ricciardoakaan, koska tämä ei tehnyt ainuttakaan virhettä, Perez perusteli.

– Uskon, että olisin pystynyt ohittamaan Danielin, jos olisin saanut tilaisuuden. Niin ei kuitenkaan käynyt ja siitä varmasti käydään keskustelua ennen seuraavaa kisaa, Ocon sanoi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme