Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Barcelona

  To 26.4. 12:00 - 19:00
 • Live

  Ravit: Toto4

  To 26.4. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  To 26.4. 19:25 - 19:30
 • Live

  PGA TOUR Golf: Zurich Classic of New Orleans

  To 26.4. 22:00 - 05:43
 • Live

  Tulosruutu

  To 26.4. 22:25 - 22:35
Mainos

F1-tiimitoverien tulinen vääntö muuttamassa tallin toimintatapoja

F1-talli Force Indian johto tiedostaa, että tiimin toimintatapoja on ehkä tarkistettava Sergio Perezin ja Esteban Oconin Kanadan GP:ssä sattuneen yhteenoton jälkeen. 

Tallijohto kehotti Pereziä päästämään paremmassa vauhdissa olleen Oconin ohitseen Kanadan osakilpailussa, jotta ranskalainen pystyisi paremmin haastamaan kolmantena olleen Red Bullin Daniel Ricciardon. Suoranaista tallikäskyä ei kuitenkaan kuulunut, eikä kehotusta vastaan tiimiradiossa protestoinut Perez luovuttanut paikkaansa.

Lopulta Ferrarin Sebastian Vettel rynnisti tuoreempien renkaiden avulla sekä Oconin että Perezin ohi neljänneksi. Vaikka Force India sai kisasta kauden toiseksi parhaan tuloksensa (sijat 5-6), tilanne herätti kiehuntaa tiimin sisällä.

– Se ei ollut tallimääräys, vaan keskustelu tiimiradiossa. Perustelin oman kantani, ja tiimijohto hyväksyi sen, Perez kommentoi.

Apulaistallipomo Bob Fernley korosti, että tiimikaverit ovat aina saaneet ajaa kilpaa vastakkain Force Indialla, mutta tunnusti, että toimintatapoja pitää ehkä säätää tulevaisuudessa.

– Asiassa on hyvät ja huonot puolensa. Hienoa on se, että meillä on kaksi erittäin nopeata kuljettajaa, mutta meidän pitää nyt tarkastella sitä, kuinka kontrolloimme tilannetta, Fernley totesi viitaten tallin sisäiseen taistoon.

Myös tallin omistaja Vijay Mallya on samoilla linjoilla.

– Toimimme jatkossakin ilman tallimääräyksiä, mutta tulen tarkentamaan ohjesääntöjä tallille parhaan mahdolliseen tuloksen saavuttamiseksi, Mallya pyöritteli.

Lähde: f1i.com

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme