Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 17.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Champions Hockey League: Mountfield HK - Kärpät

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Yunost Minsk - TPS

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Ferrarin tuplamoka hämmästyttää ex-tekniikkapomoa: "Kimillä sama ongelma, mitään ei tehty"

F1-talli Williamsin entinen tekniikkajohtaja Pat Symonds ei voi ymmärtää, miten Ferrarin Kimi Räikkösen kisa Malesiassa meni pilalla saman ongelman takia kuin mistä tallitoveri Sebastian Vettel kärsi päivää aiemmin.

Vettel ei saanut vajaat kolme viikkoa sitten ajetussa Malesian aika-ajossa lainkaan aikaa moottoriongelmien takia. Ferrarin takaiskut Sepangissa eivät jääneet kuitenkaan tähän, sillä Räikkönen kärsi sunnuntaina samanlaisista ongelmista kuin Vettel, eikä pystynyt starttaamaan kisaan lainkaan.

MAINOS

USA:n F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55
Lauantai: Harjoitukset klo 18.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 20.35!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Symondsin mukaan Ferrari laiminlöi tehtävänsä Räikkösen auton kohdalla.

– Kun Vettelillä oli ongelmia moottorin imusarjan kanssa aika-ajossa, silloin olisi pitänyt tutkia myös toinen auto ja varmistaa ettei ongelma ole myös siellä. Voin olla väärässä, mutta mielestäni mitään ei tehty, ja uskon, että Kimillä oli sama ongelma. Jos näin on, sitä ei voi mitenkään hyväksyä, Symonds pamauttaa.

– Voin uskoa sen todeksi, sillä voin kuvitella jonkun sanoneen "eihän se voi tapahtua toistamiseen, ei pidetä tästä mekkalaa". Mutta heidän olisi pitänyt sanoa, "ettei ole väliä kenen syy tämä on, tarkastetaan ja varmistetaan, että kaikki on hyvin".

Joidenkin näkemysten mukaan Ferrarilla vallitsee pelin ilmapiiri, mikä vaikeuttaa ongelmien esiintuomista. Symonds ei usko kuitenkaan tähän.

– He eivät etsi syyllisiä. He etsivät keinoja edistyä. Työntekijät raportoivat ongelmista mielellään, eikä heidän tarvitse pelätä arvosteltavaksi joutumista.

Lähde: f1i.com

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme