Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Hamilton närkästyi Ferrari-kysymyksestä: ”Jos voitan mestaruuden, olen ansainnut sen”

Neljättä formulamestaruuttaan metsästävä Lewis Hamilton ei ota paineita tittelin sinetöimisestä viikonlopun Yhdysvaltain osakilpailussa. Hän odottaa Ferrarin haastavan Mercedeksen huomattavasti intensiivisemmin kuin edellisissä kisoissa.

MAINOS

USA:n F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55
Lauantai: Harjoitukset klo 18.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 20.35!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Hamiltonilla on teoreettinen mahdollisuus varmistaa mestaruus jo Austinissa, jos hän onnistuu ottamaan vähintään 16 pistettä enemmän kuin Sebastian Vettel. Mercedes-kuskin mukaan ei ole kuitenkaan mitään syytä uskoa, että Ferraria Aasian kisoissa jäytäneet ongelmat jatkuisivat yhä.

– Ei voi olettaa, että heillä on taas vaikea viikonloppu. He ovat erittäin nopeita ja heillä on mahdollisuus voittaa. Kunhan mestaruus varmistuu seuraavissa neljässä kisassa, niin se riittää minulle, Hamilton vakuutti torstain lehdistötilaisuudessa.

– Minua ei oikeasti kiinnosta, että tapahtuuko se täällä vai viimeisessä kisassa, kunhan se tapahtuu. Voittaminen täällä on kaikkein tärkeintä minulle.

Vaikka Hamilton totesi, ettei häntä juuri haittaa pistejohdon hankkiminen Ferrarin ongelmien avustuksella, hän ei koe italialaistiimin ojentaneen mestaruutta hänelle hopealautasella. Tätäkin nimittäin häneltä kysyttiin torstaina.

– Jos voitan mestaruuden, sanoisin varmaan, että olen ansainnut sen, Hamilton tokaisi hivenen närkästyneen näköisenä.

Hamilton vakuuttaa lähtökohdan Yhdysvaltain kisaan olevan sama kuin kauden toisen puoliskon alkaessa Belgiasta. Tuolloin hän oli vielä takaa-ajoasemassa Vetteliin nähden. Neljä voittoa viidestä kisasta ovat kuitenkin nostaneet hänet jo lähes varmaksi mestariksi.

– Mikään ei ole muuttunut minun kohdallani. Kaikki on aivan kuin lähtiessä kauden toiselle puoliskolle. Ehkä se on muuttunut teidän näkökulmastanne, mutta minulle se ei ole, Hamilton sanoi medialle.

– Sebastian on mielestäni ollut vahva taistelija koko vuoden. Heillä on ollut jokunen tekninen ongelma, mutta auto on silti parempi kuin missään vaiheessa. Heille on varmasti tulossa joitain päivityksiä tähän viikonloppuun. Odotan heidän olevan todella vahvoja seuraavissa neljässä kisassa.

– Minun täytyy jatkaa painamista eikä ole mitään syytä vetäytyä, hän linjasi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme