Mainos
 • Live

  Ravit: Toto4

  Ma 28.5. 19:00 - 20:35
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 28.5. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 28.5. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 29.5. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 29.5. 19:25 - 19:30
Mainos

Kubica käärii hihat Williamsilla: "F1-kisakuskin pesti yhä tavoitteena"

Williams-tallin vara- ja kehityskuljettajaksi nimitetty Robert Kubica vakuuttaa tavoittelevansa edelleen kilpakuljettajan paikkaa F1-sarjasta.

Kubica oli vahvasti ehdolla ensi kaudeksi Lance Strollin tallikaveriksi, mutta talli päätyi lopulta valitsemaan kanadalaisen aisapariksi venäläisen Sergei Sirotkinin.

Pettymyksestä huolimatta Kubica vakuuttaa tavoitteensa paluusta kilpakuskin tehtäviin elävän edelleen vahvana.

- Nämä viimeiset kuukaudet olen nauttinut paluustani F1-paddockille. Nyt odotan innolla työskenteleväni Williamsin teknisen ryhmän kanssa niin tehtaalla kuin radallakin, jotta voin todellakin auttaa tallia viemään eteenpäin FW41-auton kehitystyötä ja tehdä todellisen vaikutuksen ensi kauden kampanjaan, Kubica kertoi.

- Lopullinen tavoitteeni on yhä palata kilpailemaan formula ykkösissä. Tämä on yksi tärkeä askel siihen suuntaan. Maltan tuskin odottaa, että pääsen aloittamaan työt, Kubica lisäsi.

Williamsin tekninen johtaja Paddy Lowe odottaa Kubican antavan tärkeän panoksen tallin ensi kauden työhön.

- Odotamme Robertin mittavan kokemuksen testityöstä niin radalla kuin simulaattorissakin tarjoavan tallille vahvan teknisen panoksen. Hän antaa tukensa kilpakuljettajille ja insinööreille jokaisessa kisassa, Lowe sanoi.

- Olen arvostanut häntä kuljettajana jo monen vuoden ajan. Henkilökohtaisesti olen todella iloinen siitä, että pääsen tekemään hänen kanssaan töitä kauden 2018 mestaruustaistelussa, Lowe lisäsi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme