Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Mercedes-pomo povaa yllätyksiä F1:n voimasuhteisiin: “Sääntömuutos kääntää kaiken ylösalaisin”

F1-sarjan ensi kauden autoihin tehtävät aerodynamiikkamuutokset saattavat muuttaa myös tallien voimasuhteita merkittävästi, ennustaa Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff.

Kuninkuusluokan autoihin tehdään ensi kaudella joukko muutoksia, joiden tavoitteena on helpottaa ohittamista kisoissa. Woff povaa muutosten voivan luoda ensi kauden kilpailutilanteeseen tukun yllätyksiä.

– Täysin uudet aerodynamiikkasäännöt saavat aikaan merkittävimmän muutoksen. Se kääntää kaiken ylösalaisin. Joku saattaa keksiä porsaanreiän tai innovaation.

– Joku voi myös päästä muita aiemmin jyvälle siitä, miten nämä autot toimivat, Wolff puntaroi Autosportin mukaan.

Kaudella 2019 etusiipien yksittäisten elementtien määrää karsitaan, mikä tekee monimutkaisiksi muuttuneista siivistä aiempaa yksinkertaisempia. Myös takasiivet suurenevat ja jarrujen ilmanoton siivekkeet kielletään, minkä on niin ikään tarkoitus parantaa toisen auton seuraamista ja sitä kautta ohittamista. 

– Ensi kauden säännöissä on paljon muuttujia. Saatamme jopa saada kärkitaisteluun mukaan sellaisia talleja, joita ei nyt näy lainkaan tutkassa, Wolff lisäsi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme