Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race aika-ajot: Chiba

  La 26.5. 09:00 - 10:40
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 26.5. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 26.5. 15:00 - 15:30
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  La 26.5. 15:00 - 18:50
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 26.5. 15:30 - 15:55
Mainos

Mika Häkkiseltä lujaa kritiikkiä F1:n moottorirangaistuksille – "Kuin tuhma lapsi"

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen pitää formula ykkösten nykyisiä moottorirangaistuksia täysin epäreiluina.

F1-sarjassa annetaan moottoriosien vaihtamisesta lähtöruuturangaistuksia, mutta Häkkisen mukaan ei ole oikein rangaista kuskeja moottorin hienosäädöstä. 

– On naurettavaa, että kuljettaja pitäisi asettaa lähtöruudukon perälle, koska hänen moottorinsa tarvitsee uusia osia. Ymmärrän, että on helppo kritisoida järjestelmää ja hankala tarjota oikeanalaista vaihtoehtoa, mutta on myös yksinkertaisesti niin, että kuljettaja ei ole syyllinen, jos tallin tai moottorintoimittajan on käytettävä uusia osia, Häkkinen paaluttaa F1Today.net-sivuston mukaan.

– Nykyinen järjestelmä on kuin lapsi, joka on ollut tuhma koulussa, mutta sen sijaan, että lasta rangaistaisiin, koko perhe joutuu vaikeuksiin! Siinä ei ole mielestäni järkeä, ja fanien on hankala seurata (formuloita) rangaistuksen vuoksi, Häkkinen lataa.

Tänä vuonna esimerkiksi Italian GP:ssä vain neljä kuljettajaa starttasi kisaan aika-ajosijoituksensa mukaiselta paikalta, kun moottorirangaistuksia lätkäistiin aimo liuta.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme