Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Räikkösen paikkaa vilkuilevalta Ricciardolta jyrkkä ehto Ferrarille: suomalaisen rooli ei houkuttele

Formula ykkösten siirtomarkkinoiden kuumin nimi Daniel Ricciardo ei halua vaihtaa tallia isompaan hinnalla millä hyvänsä. Australialaiskuski haluaa selvän tasavertaisen aseman tiimin sisällä.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 10.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Ricciardo on vähitellen käynnistellyt sopimusneuvotteluitaan nykyisen työnantajansa Red Bullin kanssa, mutta tarkkailee samaan aikaan, mitä Ferrari ja Mercedes tekevät suomalaiskuljettajiensa Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen kohdalla. Kaikkien sopimus on katkolla tänä vuonna.

Ferrarin Räikköstä kohtaan harjoittama politiikka on ollut jälleen kauden alussa kovan keskustelun aiheena. Suomalaiskuski on nähty laajalti tallin kakkosmiehenä, jolle ei anneta tasavertaista kohtelua kovapalkkaisempaa tallikaveriaan Sebastian Vettel vastaan.

Ricciardolta kysyttiin torstaina Azerbaidzhanin GP:n lehdistötilaisuudessa, suostuisiko hän samanlaiseen asemaan Ferrarilla.

– Nämä ovat sellaisia juttuja, joista pitäisin huolta, minne tahansa menisinkin, että asia olisi selvä. Jos joku sanoisi, että saat tulla tänne, muttet voi tehdä näin, niin se ei olisi houkutteleva tarjous, Ricciardo kommentoi.

Australialainen ajoi kaudella 2014 Vettelin parina Red Bullilla ja onnistui kukistamaan nelinkertaisen maailmanmestarin MM-pisteissä. Vettel ei ole esittänyt julkisia vastalauseita sitä vastaan, että kaksikko yhdistettäisiin joskus uudelleen.

Ricciardo myös kiisti uudelleen väitteen, että hänellä olisi jo esisopimus Ferrarille siirtymisestä.

– Se ei ole totta. Voin sanoa sen, Ricciardo sanoi lyhyesti.

– Olen keskustellut vain Red Bullin kanssa. Olimme viime vuonnakin aika avoimia toisillemme. Olen tietoinen huhuista, mutta mitään muuta ei ole ollut, ainakaan tähän asti, hän jatkoi.

Red Bullin alkukausi on jättänyt toivomisen varaa, mutta nousu Kiinan GP:n voittoon kaksi viikkoa sitten on nostanut tallin osakkeita kilpailussa huippukuskistaan. Ricciardolle merkitsee loppujen lopuksi vain menestysmahdollisuudet seuraavaa sopimusta tehdessään.

– En mene mihinkään muualle vain vaihtelun vuoksi. Pitäisin huolen, että se olisi jotain, jota pitäisin mahdollisesti parempana.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme