Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 17.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Champions Hockey League: Mountfield HK - Kärpät

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Yunost Minsk - TPS

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Red Bull paljasti korttinsa Verstappenille: ”Hän tietää suunnitelmamme”

Kahden huippukuskinsa kanssa jatkosopimuksista neuvotellut Red Bull ei jättänyt pienintäkään epävarmuutta ilmoille hankkiessaan Max Verstappenin allekirjoituksen paperiinsa.

MAINOS

USA:n F1-viikonloppu
C Morella!

Lauantai: Harjoitukset klo 18.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.55, ennakkotunnelmat klo 20.35!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

20-vuotias Verstappen ja Red Bull ilmoittivat perjantaina yhteistyön jatkumisesta aina kauteen 2020 asti. Näin lupaava hollantilainen ei ole ainakaan kolmeen vuoteen muiden huipputallien napattavissa.

Jatkosopimus herätti silti ihmetystä, sillä Red Bullin moottoritilanne on täysin auki tulevan vuoden jälkeen. Mitä Verstappen siis tietää tallin lähitulevaisuuden suunnitelmista?

– Olemme puhuneet kaikesta Maxin kanssa. Hän tietää, mitkä meidän suunnitelmamme ovat, hän tietää vaihtoehdot ja tämä vakuutti hänet jatkamaan sopimustaan, kertoo kuskipaikoista päättävä neuvonantaja Helmut Marko Sky Sportsille.

– Onnistuimme näyttämään hänelle, että meillä on nyt paras runko. Ja myös sen, mitä meillä on näkyvissä seuraavana kolmena vuonna. Neuvottelut kiihtyivät kolmen edellisen viikon aikana, Marko toteaa niin ikään Speedweekin mukaan.

Markon mukaan aloite neuvotteluihin tuli kuitenkin Verstappenin leiristä.

Tallipäällikkö Christian Horner kokee kauden kehityskulun ratkaisseen paljon Verstappenin asennoitumisessa jatkon kannalle. Red Bull onnistui voittamaan jo kesällä Azerbaidzhanissa, mutta varsinainen moraalibuusti saatiin lokakuun alussa Malesiassa, kun Verstappen ajoi kauden ensimmäisen voittonsa ohittamalla Lewis Hamiltonin Mercedeksen.

– Raha oli toisarvoinen asia, ja fokus oli siinä, miten onnistumme saamaan itsemme kilpailukykyiseen asemaan, Horner vakuuttaa.

– Max on nähnyt tällä kaudella syvyyttä tiimin vahvuuksissa ja sen kyvyn kehittyä sekä kaivaa itsensä ylös vaikeuksista, joista aloitimme vuoden. Tämä vuosi on kasvattanut hänen luonnettaan, mutta hän tuntee olonsa erittäin viihtyisäksi tässä ympäristössä ja nauttii kisaamisesta tiimin kanssa. Hän näkee sitoutumisen, joka täällä on tulevaan, Horner jatkaa.


Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme