Mainos
 • Live

  Champions Hockey League -arvontatilaisuus

  Pe 19.10. 13:00 - 13:30
 • Live

  ATP Tennis: Antwerpen / Puolivälierät

  Pe 19.10. 15:00 - 19:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / USA

  Pe 19.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 19.10. 19:00 - 20:55
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 19.10. 19:25 - 19:30
Mainos

Red Bull pelaa kaksilla moottorikorteilla: "Meidän kannaltamme mahtava juttu"

F1-sarjassa kilpailevalla Red Bull -tallilla ei ole kiirettä tehdä päätöksiä kauden 2019 moottoritoimittajastaan, kertoo itävaltalaistallia kipparoiva Christian Horner.

Red Bull jatkaa ensi kaudella Renault’n asiakkaana, kun taas itävaltalaistallin sisartalli Toro Rosso saa käyttöönsä yhteistyönsä McLarenin kanssa viime kauteen päättäneen Hondan moottorit.

Renault ja Red Bull eivät ole toistaiseksi antaneet mitään viitteitä yhteistyönsä jatkumisesta ensi kauden jälkeen, eikä Hornerilla ole kiirettä tehdä tilanteeseen muutosta.

- Meidän kannaltamme mahtava juttu on, etä meillä on nyt vaihtoehtoja. Emme ole olleet sellaisessa tilanteessa aiemmin. Käytämme aikaa vaihtoehtojen arvioimiseen ja sen jälkeen teemme näiden tietojen perusteella päätöksen parhaan kykymme mukaan, Horner kertoi Racer-lehdelle.

Horner kertoo tallin seuraavan suurella mielenkiinnolla Toro Rosson ja Hondan yhteistyön kehittymistä.

- Se on Toro Rossolle mahtava sopimus. Hondalla on formula ykkösissä upeat perinteet, tahtoa ja kunnianhimoa. Sisartallina pidämme heidän edistymistään tarkasti silmällä vuoden ensimmäisen puoliskon ajan, Horner sanoi.

Uusimmat uutiset

Formulat MTV:n kanavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme